Επικαιρότητα

Φρίκη σε σχολική εκδρομή για 15χρονο που τον κακοποίησαν σεξουαλικά συμμαθητές του – Galaksias.com

Ο πατέρας του παιδιού αμέσως απευθύνθηκε στην αστυνομία όταν ο γιος του τον ενημέρωσε για όσα έγιναν  – Συνελήφθησαν τρεις 15χρονοι

Μια τρομακτική καταγγελία για σεξουαλική κακοποίηση μαθητή από συμμαθητές του σε σχολική εκδρομή εξετάζει η Αστυνομία.

Σύμφωνα με το thenewspaper.gr ο 15χρονος μαθητής, ένας 15χρονος μαθητής Γυμνασίου από το Πήλιο που βρισκόταν σε τριήμερη σχολική εκδομή στα Ιωάννινα κακοποιήθηκε σεξουαλικά από συμμαθητές του. Την καταγγελία έκανε σε αστυνομικό τμήμα ο πατέρας του θύματος αμέσως μόλις ενημερώθηκε από τον γιο του για όσα έγιναν. 

Σύμφωνα με όσα κατήγγειλε ο πατέρας, το σοκαριστικό περιστατικό συνέβη μετά τα μεσάνυχτα την περασμένη Παρασκευή (06.04.24) και όταν οι μαθητές Β’ και Γ’ Γυμνασίου επέστρεψαν στο ξενοδοχείο, όπου διέμεναν μαζί με συνοδούς και καθηγητές, που συμμετείχαν στην εκδρομή.

Όπως κατήγγειλε ο πατέρας στην αστυνομία, o 15χρονος γιος του, ενώ κοιμόταν, ξύπνησε από μια έντονη πίεση που αισθάνθηκε και είδε δίπλα και πάνω στο κρεβάτι του τον 15χρονο δράστη και μαθητή της Γ’ Γυμνασίου του ιδίου σχολείου να γελάει, ενώ στο άλλο κρεβάτι βρίσκονταν δύο ακόμη μαθητές της ίδιας Τάξης και γελούσαν και αυτοί με τις αποτρόπαιες πράξεις σε βάρος του θύματος.

Άμεσα ενημερώθηκε η Εισαγγελέας Υπηρεσίας ανηλίκων καθώς και οι γονείς των ανήλικων δραστών, οι οποίοι και μετέβησαν στο Τμήμα, ενώ οι τρεις 15χρονοι συνελήφθησαν. Ωστόσο δεν συνελήφθησαν οι γονείς των ανήλικων δραστών, ενώ κλήθηκε να εξεταστεί και η διευθύντρια του Γυμνασίου.

Το θύμα θα υποβληθεί σε ιατροδικαστική εξέταση.

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button