Επικαιρότητα

Κυριακάτικες «Σκυλοβόλτες» από το Κυνοκομείο του Δήμου Ηρακλείου – Galaksias.com

Μέσα από το νέο θεσμό, οι επισκέπτες (δημότες Ηρακλείου και όχι μόνο) θα έχουν πλέον την ευκαιρία να έρθουν σε επαφή με τα φιλοξενούμενα σκυλάκια του Κυνοκομείου Ηρακλείου και να προσφέρουν σε αυτά, λίγο από το χρόνο τους

Ο Δήμος Ηρακλείου συνεχίζει τις προσπάθειες εξωστρέφειας, ενημέρωσης και υποστήριξης των υιοθεσιών και φιλοξενιών των σκυλιών που διαβιούν στο Kυνοκομείο Ηρακλείου. Στο πλαίσιο αυτό καθιερώνει μία δράση αγάπης και φροντίδας των αδέσποτων ζώων, τις «Σκυλοβόλτες».

Μέσα από το νέο θεσμό, οι επισκέπτες (δημότες Ηρακλείου και όχι μόνο) θα έχουν πλέον την ευκαιρία να έρθουν σε επαφή με τα φιλοξενούμενα σκυλάκια του Κυνοκομείου Ηρακλείου και να προσφέρουν σε αυτά, λίγο από το χρόνο τους.

Οι «Σκυλοβόλτες οργανώνονται, στο Κυνοκομείο, δύο Κυριακές το μήνα, από τις 12:00-16:00 και οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ενημερώνονται για τις ημερομηνίες μέσω της σελίδας του Κυνοκομείου στο Facebook «Κυνοκομείο Ηρακλείου – Χαρίστε τους ένα σπίτι». Η επόμενη «Σκυλοβόλτα» έχει προγραμματιστεί για την Κυριακή 3 Μαρτίου.

Ο Δήμος Ηρακλείου, ευχαριστεί τους φιλόζωους εθελοντές, χωρίς τη συνδρομή των οποίων δεν θα μπορούσε να υλοποιηθεί αυτή η δράση, που βοηθούν με σωστή ενημέρωση και αφιερώνουν το Κυριακάτικο πρωινό τους, προσφέροντας θαλπωρή και αγάπη σε αυτά τα πλάσματα, υποδεχόμενοι τους πολίτες και κάνοντας περίπατο τα σκυλάκια του Κυνοκομείου.

Η Αντιδήμαρχος Εθελοντισμού, κ. Φιλαρέτη Χρονάκη δήλωσε σχετικά: «Η Δημοτική Αρχή είναι ανοιχτή σε πρωτοβουλίες και δράσεις που σκοπό έχουν την ευζωία των τετράποδων φίλων μας που περιθάλπονται στο κυνοκομείο μας, παρά την έλλειψη πόρων. Ως προς αυτή την κατεύθυνση, η συνεργασία με φιλόζωους εθελοντές του Δήμου μας παίζει καθοριστικό ρόλο».

Η Αντιδήμαρχος Πολιτισμού, κυρία Ρένα Παπαδάκη-Σκαλίδη, αρμόδια για το Κυνοκομείο Ηρακλείου, σημείωσε χαρακτηριστικά: «Συνεχίζουμε και ενισχύουμε την προσπάθεια για προστασία όλων των αδέσποτων ζώων συντροφιάς που διαβιούν δίπλα μας, με τη βοήθεια και την υποστήριξη των στελεχών του Κυνοκομείου και του Δήμου.

Πολύτιμοι αρωγοί μας στην προσπάθεια αυτή είναι οι εθελοντικές ομάδες και τα φιλοζωϊκά σωματεία τα οποία και ευχαριστούμε θερμά !»

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button