ΕνημέρωσηΤεχνολογία

Δεν θα πάρουν μαντήλια να κλαίνε όλα τα Τρίκαλα – Η ζωή συνεχίζεται – Galaksias Portal News

Αντιδράσεις έχουν προκαλέσει οι δηλώσεις που έκανε για την εθνική τραγωδία των Τεμπών ο πρώην βουλευτής της ΝΔ στο νομό Τρικάλων, Μιχάλης Ταμήλος, λέγοντας πως «δεν θα πάρουν μαντήλια να κλαίνε όλα τα Τρίκαλα…».

Συγκεκριμένα, σε συνέντευξή του στο Ράδιο Ζυγός, όπως αναφέρει το trikalanews.gr που έχει και το σχετικό ηχητικό, σχολίασε όσα συνέβησαν στη παρέλαση για την 25η Μαρτίου στα Τρίκαλα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Με αφορμή την παρουσία των γονέων των κοριτσιών από το Καστράκι που σκοτώθηκαν στο σιδηροδρομικό δυστύχημα, στην παρέλαση, σχολίασε: «Με αφορμή το γεγονός, ξέρεις πόσοι Τρικαλινοί πέθαναν το 2023; 1.977 Τρικαλινοί απεβίωσαν εντός του 2023. Μεταξύ των οποίων ήταν και τα τρία παιδιά. Δεν θα πάρουν μαντήλια να κλαίνε όλα τα Τρίκαλα επειδή 1.977 Τρικαλινοί πέθαναν… Η ζωή συνεχίζεται. Ο καθένας έχει τα προβλήματά του. Ψάχνει να βρει δουλειά. Ο άλλος, του σκοτώνουν το παιδί τη γυναίκα κτλ., θα πάει ο ίδιος στις αρμόδιες υπηρεσίες, στα δικαστήρια εκεί που πρέπει. Δεν μπορεί να επιβάλλεις στην κοινωνία να υποφέρει για σένα. Υπάρχει ζωή για τους άλλους… όλα τα Τρίκαλα ασχολούνται με το θέμα αυτό;».

Μάλιστα, ο πρώην βουλευτής αναφέρθηκε και στην πρόταση δυσπιστίας κατά της κυβέρνησης, την οποία χαρακτήρισε «θέατρο εντυπώσεων»: «Καμιά οικογένεια δεν θα τη σώσει ο Μητσοτάκης, ο Ανδρουλάκης, κανένας… Μόνοι οι συγγενείς θα πρέπει να βγάλουν το φίδι από την τρύπα. Θα τελειώσει και αυτό και η ζωή συνεχίζεται… σιγά τώρα την πρόταση μομφής», ανέφερε, μεταξύ άλλων.

ΣΥΡΙΖΑ: «Η διαγραφή του κ. Ταμήλου είναι το ελάχιστο που μπορεί να κάνει η κυβέρνηση»

Με ανακοίνωση που ακολούθησε τις προαναφερόμενες δηλώσεις, ο ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία αντέδρασε, καλώντας τη ΝΔ «να πάρει θέση για τις επιεικώς απαράδεκτες δηλώσεις του πρώην βουλευτή και στελέχους της Νέας Δημοκρατίας, Μιχάλη Ταμήλου».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όπως αναφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ, ο βουλευτής «πρόσβαλε βάναυσα τα θύματα του εγκλήματος των Τεμπών και τους συγγενείς τους, που έναν χρόνο μετά παλεύουν για να δικαιωθούν».

«Ένα συγγνώμη δεν θα είναι αρκετό αυτή τη φορά. Η διαγραφή του κ. Ταμήλου είναι το ελάχιστο που μπορεί να κάνει η πολλαπλώς εκτεθειμένη Νέα Δημοκρατία», καταλήγει το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button