Τρόπος Ζωής

«Πήρα 40 κιλά στην εγκυμοσύνη, άργησε το σώμα μου να ηρεμήσει» – Galaksias Portal News

Η Λένα Δροσάκη σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή «Ελένη» αναφέρθηκε στην εγκυμοσύνη και στον γιο της, στα γυρίσματα του «Ο πρώτος από εμάς» αλλά και στην βοήθεια των γονιών της. 

Η γνωστή ηθοποιός μίλησε στη δημοσιογράφο Φωτεινή Λασπά δίνοντας μία αποκαλυπτική συνέντευξη αναφορικά με την δύσκολη εγκυμοσύνη της και τη γέννα του γιου της. Η Λένα Δροσάκη είπε πως διανύει μια ευχάριστη περίοδο στη ζωή της μετά το τέλος των γυρισμάτων της τηλεοπτικής σειράς που συμμετείχε ενώ αποκάλυψε ότι οι γονείς της «μετανάστευσαν» για να τη βοηθήσουν με το παιδί. 

«Είναι μια καλή περίοδος για μένα, έχουν ολοκληρωθεί τα γυρίσματα για τη σειρά «Ο πρώτος από εμάς» στον ANT1. Από όταν μπήκε το παιδί στη ζωή μου προσπαθώ να είμαι περισσότερο παρούσα και να μη δουλεύω τόσο πολύ. Πάντα στο μυαλό μου τριγυρνούν οι σκέψεις “τι κάνει ο Αναστάσης” όταν δεν είμαι μαζί του και αναρωτιέμαι πότε θα απολαμβάνω πιο πολύ τις στιγμές.

Με σόκαρε η μητρότητα, δεν είχα ιδέα τι θα πει να εξαρτάται ένας άνθρωπος αποκλειστικά από σένα. Δυσκολεύτηκα να βρω τις ισορροπίες μου και ακόμα υπάρχουν κομματάκια που θέλω να επαναφέρω» ανέφερε αρχικά η Λένα Δροσάκη.

«Πήρα 40 κιλά στην εγκυμοσύνη. Είχα ένα πρόβλημα υγείας και έκανα ένα χειρουργείο πολύ σοβαρό. Άργησε πολύ το σώμα μου να ηρεμήσει από την εγκυμοσύνη και τη γέννα» αποκάλυψε η ηθοποιός.

Και κατέληξε: «Οι γονείς μου είναι «εσωτερικοί μετανάστες». Ήρθαν από την Πάτρα όπου έμεναν στην Αθήνα για να με βοηθήσουν με τον γιο μου. Ήμουν δύσκολο παιδί. Όταν χώρισα ήταν λογικό να θέλουν να μάθουν. Αλλά είναι μια εισβολή σε κάποια στιγμή της ζωής σου που πονάς».

To άρθρο Λένα Δροσάκη: «Πήρα 40 κιλά στην εγκυμοσύνη, άργησε το σώμα μου να ηρεμήσει» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button