Κόσμος

Η κινεζική οικονομία αντιμετωπίζει φέτος περισσότερες δυσκολίες συγκριτικά με το 2020


Πρώτη καταχώρηση: Παρασκευή, 16 Σεπτεμβρίου 2022, 08:08

Η κινεζική οικονομία αντιμετωπίζει περισσότερες δυσκολίες αυτή τη χρονιά σε σύγκριση με το 2020, αλλά είναι πιθανό να διατηρήσει την τάση ανάκαμψης για όλο το 2022, όπως δήλωσε σήμερα στους δημοσιογράφους, ο Φου Λινγκούι εκπρόσωπος του Εθνικού Γραφείου Στατιστικής (FBS).

Η βελτίωση στην απόδοση της κινεζικής οικονομίας τον Αύγουστο “απαίτησε σκληρή προσπάθεια” και η ανάκαμψη στην εσωτερική ζήτηση, υπολείπεται ακόμη σε σχέση με την ανάκαμψη της παραγωγής, ανέφερε επίσης, ο Φου Λινγκούι.

Το σχόλιο αυτό ακολούθησε την αναφορά του Πεκίνου για στοιχεία καλύτερης από την αναμενόμενη οικονομική δραστηριότητα για τον Αύγουστο.

Κύρια χαρακτηριστικά της τάσης που καταγράφηκε, μία αύξηση στη βιομηχανική παραγωγή, αλλά και μία αύξηση των πωλήσεων λιανικής, που οδηγούν την ανάκαμψη από τις συνέπειες της εφαρμογής των περιορισμών για την COVID-19, από τα κύματα καύσωνα, αλλά και από τη διεύρυνση της μείωσης των τιμών στη μεσιτική αγορά.

πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Εντοπίστηκε Adblock

Φαίνεται ότι χρησιμοποιήστε πρόγραμμα ή επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων Υποστήριξε το sainis.gr Οι διαφημίσεις επιτρέπουν τη λειτουργία του sainis.gr Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblock
Advertisment ad adsense adlogger