ΕνημέρωσηΤεχνολογία

Νέος θρίαμβος του Ολυμπιακού, 37-25 τη Μπρίξεν – Galaksias Portal News

Στα προημιτελικά του EHF European Cup και με άκρως εμφατικό τρόπο, προκρίθηκε ο Ολυμπιακός. Μετά το σαββατιάτικο (17/2) 29-23 επί της Μπρίξεν, οι «ερυθρόλευκοι» ήταν ακόμη πιο σαρωτικοί στη ρεβάνς, επιβλήθηκαν με 37-25 των Ιταλών στο κλειστό γυμναστήριο της Ηλιούπολης και με δύο νίκες πήραν το «εισιτήριο» για τους «8» της διοργάνωσης.

Κόντρα στην πρωτοπόρο του ιταλικού πρωταθλήματος και την περσινή Κυπελλούχο, Μπρίξεν, οι «ερυθρόλευκοι» του Ζέλικο Μπάμπιτς είχαν εξαιρετική εικόνα κυριαρχώντας απόλυτα από το πρώτο ημίχρονο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι Πειραιώτες πάτησαν το «γκάζι» και ξέφυγαν με +5 (12-7), με γκολ του Τζηρά (19:42), ενώ με ένα 6-0 σερί μετά το 12-9 έφτασαν τη διαφορά σε μη αναστρέψιμα επίπεδα.

Στο 50ο λεπτό, ο Σλαβούλιτσα ανέβασε τη διαφορά στο +10 (31-21), με τον Ολυμπιακό να δείχνει πως είχε τον απόλυτο έλεγχο του αγώνα, ενώ στο 59:14 ο Βίντα πήγε τους Πειραιώτες στο +12 (37-25), το οποίο ήταν και το τελικό σκορ.

Η κλήρωση των προημιτελικών θα γίνει την Τρίτη (20/2) στη Βιέννη στα γραφεία της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας και στην κληρωτίδα θα μπουν οι: Ολυμπιακός (Ελλάδα), Φερεντσβάρος (Ουγγαρία), Τατράν Πρεσόφ (Σλοβακία), Στεάουα Βουκουρεστίου (Ρουμανία), Μπάγια Μάρε (Ρουμανία), Μπρέγκεντς (Αυστρία), Βαλούρ (Ισλανδία) και Κρκα (Σλοβενία).

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ολυμπιακός (Μπάμπιτς): Κοτανίδης, Τζηράς 6, Καραμπουρνιώτης 1, Παπαβασίλης 2, Βίντα 4, Τζίμπουλας 3, Παπαντωνόπουλος, Κανδύλας 1, Σλίσκοβιτς 3, Δομπρής 1, Πασσιάς 3, Μοντόρο 1, Σλαβούλιτσα 4, Κάβτιτς 1, Μιχαηλίδης 2, Σάββας 5.

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button