ΕνημέρωσηΠολιτική

«Αυξάνεται η αλαζονεία» λέει η ΝΔ, «ποιοι είναι οι εκβιαζόμενοι» αναρωτιέται το ΠΑΣΟΚ – Galaksias Portal News

«Βροχή» αντιδράσεων και δηλώσεων προκάλεσε η συνέντευξη του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανου Κασσαλάκη στον LiveNews και στον Νίκο Ευαγγελάτο, το απόγευμα της Πέμπτης (11/4/24)…

Κυβερνητικές πηγές σχολίασαν για τη συνέντευξη του Στέφανου Κασσελάκη: «Αρκεί να δει κανείς άλλη μια συνέντευξη του κ. Κασσελάκη για να διαπιστώσει ότι αυξάνεται και η αλαζονεία του και ο επιθετικός τρόπος με τον οποίο μιλά ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, όταν πιέζεται να δώσει ουσιαστικές απαντήσεις.

Κάθε φορά πάντως που αναφέρεται στα της οικονομίας και στο που θα βρει τα χρήματα για να εφαρμόσει το πρόγραμμα των 40 δισ. που έχει ανακοινώσει, οι οικονομολόγοι θα πρέπει να απομακρύνονται από τις τηλεοράσεις.

Τα όσα είπε ο Στέφανος Κασσελάκης για τα Τέμπη, κυβερνητικές πηγές χαρακτηρίζουν «διαστρεβλώσεις» και παραπέμπουν στις σημερινές (11/4/24) δηλώσεις του κυβερνητικού εκπροσώπου.

Μεταξύ άλλων ο κύριος Μαρινάκης, έχει αναφέρει:

Όλα αυτά θα τα αποφασίσει η Δικαιοσύνη. Δεν θα τα αποφασίσει κανένας άλλος, πέραν της Δικαιοσύνης. Καθένας μπορεί να έχει τη γνώμη του, αλλά αποφάσεις για όλα τα επιμέρους ζητήματα και συνολικά για μια υπόθεση παίρνει η Δικαιοσύνη. Και αυτό νομίζω ότι χρειάζεται η χώρα μας, πολιτικούς, οι οποίοι να σέβονται τη διάκριση των εξουσιών και να μην προδικάζουν αποφάσεις της Δικαιοσύνης.

Τώρα, ως προς το ζήτημα της περιβόητης μονταζιέρας… άλλο πράγμα αν υπήρξε κακώς μια διαρροή, άλλο πράγμα αν μια συνομιλία από τις 15 βγήκε αλλοιωμένη, όπως φάνηκε από τις επόμενες ημέρες, άλλο πράγμα αν υπήρχε αλλοίωση στοιχείων με σκοπό την παραπλάνηση της κοινής γνώμης.

Είπε και πάλι ο Πρωθυπουργός -το έχουμε πει πάρα πολλές φορές όλοι μας- ότι δεν θα μπορούσε να υπάρχει κάτι τέτοιο. Όχι απλά δεν υπήρξε. Γιατί και οι συνομιλίες όλες βγήκαν σωστές, δηλαδή πλην μίας που δεν είχε βγει σωστή τις επόμενες ημέρες, ακόμη και από τη Δημόσια Τηλεόραση και από όλα τα sites και από τα sites που αναδημοσίευσαν την πρώτη συνομιλία ή δημοσίευσαν την πρώτη συνομιλία και την ίδια ημέρα είχε γίνει γνωστή η ομιλία του σταθμάρχη.

Άρα, δεν μπορούσε να υπάρξει προσπάθεια χειραγώγησης της κοινής γνώμης στο ζήτημα του ανθρώπινου λάθους, που φαίνεται ότι είναι κάτι που συμφωνούμε όλοι, πέραν των άλλων πτυχών.

Τη συζήτηση σκοπίμως η Αντιπολίτευση την πάει αλλού. Το επίμαχο, το επίδικο εδώ, δεν είναι αν υπήρξε μια αλλοιωμένη συνομιλία την πρώτη ημέρα. Προφανώς τη μεθεπόμενη ημέρα, η ίδια συνομιλία αποδείχθηκε ότι δεν ήταν αυτή που είχε εμφανιστεί την πρώτη ημέρα, από όλα τα Μέσα. Κανείς, δηλαδή, δεν πήγε να κρύψει κάτι. Το επίδικο είναι αν κάποιος είχε λόγο ή δόλο να παραπλανήσει την κοινή γνώμη για το ανθρώπινο λάθος. Αυτό είχε λυθεί.

Αυτό το ζήτημα είναι ένα τελειωμένο ζήτημα. Κανένας δεν θα μπορούσε καν να το κάνει αυτό, γιατί ήταν δεδομένη η συνδρομή του ανθρώπινου λάθους. Αυτά είναι τα δεδομένα και νομίζω ότι πλέον έχουν εξηγηθεί επαρκώς σε όλους.

ΠΑΣΟΚ: Ποιοι είναι οι εκβιαζόμενοι, κ. Κασσελάκη;

Ο Νίκος Ανδρουλάκης είναι ο μόνος πολιτικός, που προσέφυγε στην ελληνική και ευρωπαϊκή δικαιοσύνη αποκαλύπτοντας το σκάνδαλο των υποκλοπών και επιτυγχάνοντας μια πρώτη νίκη σε βάρος του παρακράτους του Μαξίμου με την απόφαση του ΣτΕ. 

Σε αντίθεση με υπουργούς της Νέας Δημοκρατίας και στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ που δεν κίνησαν καμία νομική διαδικασία, αν και ήταν θύματα. 

Άραγε ποιοι είναι οι εκβιαζόμενοι, κ. Κασσελάκη;

Ο άλλοτε υποψήφιος υπουργός της Νέας Δημοκρατίας τα λέει όλα αυτά από ανοησία ή ιδιοτέλεια; Γιατί είναι ταυτόσημα με όσα διακινεί ο Άδωνις Γεωργιάδης και τα κυβερνητικά τρολ.

Προκαλεί σε κάθε περίπτωση εντύπωση που ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ενώ μας παρουσίασε το νέο του σπίτι αξίας 1,8 εκατομμυρίων ευρώ, αρνείται πεισματικά να δημοσιοποιήσει την περιουσιακή του κατάσταση, όπως συμβαίνει με όλους τους πολιτικούς αρχηγούς.

Αν είναι αλήθεια τόσο πετυχημένος και δεν φοβάται τίποτα γιατί αρνείται να δηλώσει σε πόσες εταιρείες συμμετείχε και να δημοσιοποιήσει το πόθεν έσχες του πριν από τις ευρωεκλογές;».

 

To άρθρο Αντιδράσεις για τη συνέντευξη Κασσελάκη στο LiveNews: «Αυξάνεται η αλαζονεία» λέει η ΝΔ, «ποιοι είναι οι εκβιαζόμενοι» αναρωτιέται το ΠΑΣΟΚ δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button