ΑθλητικάΕνημέρωση

«Ήταν απελπισμένος ο Γιάννης Αλαφούζος και έμεινε έκπληκτος όταν του είπα για τον Φατίχ Τερίμ»

Ο Ατζούν Ιλίτζαλι αποκάλυψε νέες λεπτομέρειες από τις επαφές που οδήγησαν την ΠΑΕ Παναθηναϊκός σε συμφωνία με τον προπονητή Φατίχ Τερίμ, για την οποία μεσολάβησε ο ίδιος, ως προσωπικός φίλος του Γιάννη Αλαφούζου.

Μιλώντας για μία ακόμη φορά για το θέμα, σε τουρκικό Μέσο, ο Ατζούν Ιλίτζαλι, τόνισε ότι ο Γιάννης Αλαφούζος δεν περίμενε ότι μπορεί ο Φατίχ Τερίμ να έρθει στον Παναθηναϊκό, αλλά η συμφωνία έκλεισε τελικά, μετά από συνομιλία τριών λεπτών.

Οι δηλώσεις του Ατζούν

«Ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού, Γιάννης Αλαφούζος, είναι στενός μου φίλος. Ήταν πολύ δυσαρεστημένος και απελπισμένος. Παρά τη σοβαρή επένδυση, η ομάδα κατά κάποιο τρόπο δεν μπορούσε να δώσει αυτό που ήθελε. Πέρυσι είχαν μια σοβαρή διαφορά βαθμών, αλλά πάλεψαν για το πρωτάθλημα. Όσο κουβεντιάζαμε, ζήτησε τη συμβουλή μου. Ο Φατίχ Τερίμ ήρθε στο μυαλό μου επειδή ήταν νικητής.

Ο πρόεδρος στην αρχή έμεινε έκπληκτος. Είπε: “Μπορείς να πείσεις τον Τερίμ να έρθει;” “Είπα, “Το έργο σου είναι καλό, στον προπονητή Φατίχ αρέσουν οι δύσκολες δοκιμασίες”. Αυτό συνέβη όταν και τα δύο μέρη ήταν θετικά. Δημιουργήθηκε μια χημεία. Αρκούσε ο Πρόεδρος του Παναθηναϊκού να συνομιλήσει με τον Φατίχ Τερίμ για τρία λεπτά».

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button