Τρόπος Ζωής

Ένταση για την προφυλάκιση των τριών νεαρών που εμπλέκονται στη ληστεία της Αταλάντης – Galaksias Portal News

Τον δρόμο για τη φυλακή πήραν και οι άλλοι τρεις Ρομά που συμμετείχαν στη ληστεία σε βάρος ηλικιωμένου ζευγαριού στην Αταλάντη στις αρχές του έτους.

Πρόκειται για δύο 23χρονους και έναν 19χρονο οι οποίοι κατηγορούνται κατά περίπτωση και για δύο κλοπές, η μία σε σπίτι στην περιοχή της Αταλάντης και η άλλη στο ΣΕΑ Αταλάντης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για τις συγκεκριμένες υποθέσεις είχε ήδη προφυλακιστεί ένας 31χρονος, ο οποίος και είχε ομολογήσει ότι ήταν αυτός που επιτέθηκε στον 86χρονο και στην ηλικιωμένη γυναίκα του.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του LamiaReport, οι νεαροί Ρομά υποστήριξαν ότι στην περίπτωση της ληστείας απλά ακολούθησαν τον μεγαλύτερο της παρέας χωρίς να έχουν καμία ανάμειξη σε αυτή, ενώ και στις άλλες δύο κλοπές ο 31χρονος ήταν αυτός που της πραγματοποίησε και απλά κάποιοι εξ αυτών ήταν μαζί του.

Ανακριτής και Εισαγγελέας δεν πείσθηκαν από τις εξηγήσεις τους και αποφάσισαν την προφυλάκισή τους μέχρι την ημέρα της δίκης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο άκουσμα της προφυλάκισης, επικράτησε ένταση τόσο έξω από τα δικαστήρια όσο και στο αστυνομικό μέγαρο όπου οδηγήθηκαν προκειμένου να γίνει η μεταγωγή τους σε Καταστήματα Κράτησης. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, οι δύο 23χρονοι θα οδηγηθούν στον Κορυδαλλό και ο 19χρονος στις Φυλακές Κασσαβέτειας.

Να θυμίσουμε ότι σύμφωνα με τη δικογραφία όλοι πλέον αντιμετωπίζουν εκτός από την κακουργηματική πράξη της ληστείας και αυτή τη σύσταση συμμορίας και των διακεκριμένων κλοπών.

Η ληστεία σημειώθηκε στις 3 Ιανουαρίου νωρίς το απόγευμα με τους τέσσερις ρομά να εισβάλουν στο σπίτι από την ανασφάλιστη πόρτα. Ο ένας εξ αυτών – ο 31χρονος – με την απειλή αρχικά ενός ξύλου, τράβηξε στη συνέχεια από τα μαλλιά την ηλικιωμένη και τις άρπαξε τη χρυσή αλυσίδα, ενώ απείλησε και τους δυο ηλικιωμένους για να του πουν που έχουν χρήματα και κοσμήματα. Είχε προηγηθεί κλοπή σε άλλο σπίτι στην Αταλάντη από όπου αφαίρεσαν μια τσάντα που περιείχε κινητό, χρήματα και μία τραπεζική κάρτα με την οποία πραγματοποίησαν δύο αγορές σε καταστήματα και η άλλη σε αυτοκίνητο στο ΣΕΑ Αταλάντης από όπου αφαίρεσαν ένα ακριβό κινητό και χρηματικό ποσό.

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button