Επικαιρότητα

Θρηνεί ο τραγικός πατέρας για τον Γιώργο και τον Χάρη που σκοτώθηκαν στο ίδιο σημείο (vid) – Galaksias.com

ακρόαση άρθρου

Ηράκλειο

Ηράκλειο: Θρηνεί ο τραγικός πατέρας για τον Γιώργο και τον Χάρη που σκοτώθηκαν στο ίδιο σημείο (vid)

  • Δύο λευκές πεταλούδες για τον Γιώργο και τον Χάρη στην παραλιακή
  • Κίνηση ουσίας και υπενθύμισης για τις τραγωδίες
  • Επαναλαμβανόμενα τροχαία που δεν είναι συμπτώσεις
  • Περιμένουν να δουν πράξεις και όχι λόγια για την πρόληψη των τροχαίων

Με δάκρυα στα μάτια, ο κ. Κώστας πατέρας του 22χρονου Χάρη που έχασε τη ζωή του, ως συνοδηγός σε ΙΧ, πριν από 7 χρόνια σε τροχαίο στην παραλιακή Ηρακλείου, θρηνεί όχι μόνο τον γιο του αλλά και τον ανιψιό του Γιώργο, ο οποίος τραυματίστηκε θανάσιμα στο ίδιο ακριβώς σημείο, σε κολώνα πάνω στη διαχωριστική νησίδα, ως συνοδηγός σε τροχαίο που σημειώθηκε πέρυσι τον Οκτώβριο.

Τραγικό παιγνίδι της μοίρας, με τις οικογένειές τους μαζί με μέλη του Συλλόγου «SOS Τροχαία Εγκλήματα» να ζωγραφίζουν στο επίμαχο σημείο της παραλιακής, δύο λευκές πεταλούδες για τον Γιώργο και τον Χάρη, τιμώντας την μνήμη τους.

Η υπερβολική ταχύτητα σκοτώνει, τονίζουν, ωστόσο με την συμβολική αυτή κίνηση, στοχεύουν να αναδείξουν ότι  τα επαναλαμβανόμενα τροχαία δεν φαίνεται να αποτελούν συμπτώσεις, επισημαίνοντας ότι οι αρμόδιοι θα πρέπει να βάλουν στο μικροσκόπιο τις υποδομές και στη περίπτωση που διαπιστωθεί ότι απαιτούνται παρεμβάσεις τότε να τρέξουν τα αναγκαία έργα.

Στη μνήμη του Γιώργου και του Χάρη και όλων των θυμάτων που θυσιάζονται στους δρόμους της Κρήτης, ο Σύλλογος « SOS Τροχαία Εγκλήματα» περιμένουν να δουν πράξεις και όχι δηλώσεις, δάκρυα και ευχές.

Δείτε το βίντεο:

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button