Τρόπος Ζωής

Η μάνα μου δεν ήξερε ότι είχε καρκίνο και παρουσιαστής είπε στον «αέρα» ότι πέθαινε – Galaksias Portal News

Κόλαφος ήταν ο Γιώργος Αγγελόπουλος σε συνέντευξή του σχετικά με τον γάμο του αλλά και τον θάνατο της. 

Συγκεκριμένα, ο Γιώργος Αγγελόπουλος παραχώρησε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στο περιοδικό ΟΚ! λίγο πριν γίνει για πρώτη φορά πατέρα. Μέσα σε όλα, ο νικητής του πρώτου Survivor μίλησε με λόγο αιχμηρό για τον τρόπο που χειρίστηκαν τα ΜΜΕ την ασθένεια της μητέρας του και τον θάνατο της.

Σε ενόχλησε που ήρθαν οι κάμερες στην κηδεία της μητέρας σου;

«Δεν θεωρώ ότι πρέπει όλα να θυσιάζονται στον βωμό της τηλεθέασης. Σκέψου ότι ένας παρουσιαστής είχε πει στον αέρα της εκπομπής του ότι η μάνα μου είναι άσχημα και ότι όλοι οι γονείς θέλουν να δουν τα παιδιά τους παντρεμένα πριν πεθάνουν. Πρέπει λοιπόν να σου πω ότι η μάνα μου δεν ήξερε ότι έχει καρκίνο όταν το άκουσε. Αυτός ο δημοσιογράφος πρέπει να γνωρίζει ότι ήταν εκείνος που έδωσε αυτή την πληροφορία στη μάνα μου, που τον παρακολουθούσε μέσα από το νοσοκομείο.

Όλο το “θέατρο” που παίζαμε εκείνους τους μήνες πήγε να καταρριφθεί από αυτό το σχόλιο του. Μου είπε τότε η μάνα μου μετά από αυτό που είδε: “Γι’ αυτό παντρεύεστε; Γι’ αυτό δεν μου λέτε τι έχω; Πόσο καιρό έχω ακόμα;”. Η αναμονή του γάμου ήταν η μόνη χαρά που είχε και της την πήρε. Καταλαβαίνω τη δουλειά των δημοσιογράφων, τους σεβόμουν πάντα, αλλά θα ήθελα να μη συνοδεύουν οι κάμερες την πομπή εκείνη την ημέρα».

To άρθρο Γιώργος Αγγελόπουλος: Η μάνα μου δεν ήξερε ότι είχε καρκίνο και παρουσιαστής είπε στον «αέρα» ότι πέθαινε δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button