ΑθλητικάΕνημέρωση

Η αγάπη της για τον Παναθηναϊκό και οι αγώνες του Σαββατοκύριακου – Galaksias Portal News

Η Ολυμπιονίκης της ρυθμικής γυμναστικής μιλάει για την Ολυμπιακή χρονιά που διανύουμε, το ποδόσφαιρο και τον σπουδαιότερο ρόλο της ζωής της

Η ποδοσφαιρική δράση συνεχίζεται και αυτό το Σαββατοκύριακο με σημαντικούς αγώνες σε Ελλάδα, Αγγλία και Γερμανία και το ΟΠΑΠ Game Time φιλοξενεί την Κλέλια Πανταζή.

Η νεαρότερη Ολυμπιονίκης στην Ελλάδα, η οποία κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο με την Εθνική Ομάδα του ανσάμπλ το 2000 στο Σίδνεϊ, σχολιάζει τον κυριακάτικο αγώνα Άρης-Ολυμπιακός που θα διεξαχθεί στη δύσκολη έδρα του «Κλεάνθης Βικελίδης» (20:30). 

Η Κλέλια Πανταζή δηλώνει φίλαθλος του Παναθηναϊκού και τοποθετείται για το ποιοι  Έλληνες αθλητές θα πάνε στους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024 στο Παρίσι. Απαντάει στις quick fire ερωτήσεις της Λίλας Κουντουριώτη και αποκαλύπτει πως συνδυάζονται ο πρωταθλητισμός, η ρυθμική γυμναστική, τα τρία παιδιά και το Πολεμικό Ναυτικό.

Μιλάει ακόμα για τους άλλους Κυριακάτικους αγώνες της Super League, Ατρόμητος-ΑΕΚ (17:30), Παναθηναϊκός-Αστέρας Τρίπολη (19:30) και Βόλος-ΠΑΟΚ (16:00), τις αναμετρήσεις της Premier League, Μπόρνμουθ-Λίβερπουλ (Κυριακή, 18:30) και Άρσεναλ-Κρίσταλ Πάλας (Σάββατο, 14:30) καθώς και το ματς της Bundesliga, Λειψία-Λεβερκούζεν (Σάββατο, 19:30).

Δείτε το βίντεο:

To άρθρο Η Κλέλια Πανταζή στο ΟΠΑΠ Game Time: Η αγάπη της για τον Παναθηναϊκό και οι αγώνες του Σαββατοκύριακου δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button