Τρόπος Ζωής

Η κόκκινη καρφίτσα για κατάπαυση πυρός στη Γάζα που φορέθηκε στα Oscars

Η βραδιά των φετινών Oscars, αποτέλεσε ευακαιρία για τα μεγαλύτερα ονόματα του Hollywood να ζητήσουν κατάπαυση πυρός στην περιοχή της Γάζας με τον δικό τους τρόπο φορώντας κόκκινες καρφίτσες.

Γνωστοί αστέρες του Hollywood, βρέθηκαν στο κόκκινο χαλί των Oscars, φόρεσαν χαρακτηριστικές κόκκινες καρφίτσες σαν σύμβολο για την κατάπαυση του πυρός στη λωρίδα της Γάζας, στα πλαίσια του πολέμου μεταξύ Ισραήλ- Χαμάς.

Η βραβευμένη με Grammy, Billie Eilish με τον αδελφό της Finneas O’Connell, ο υποψήφιος για Όσκαρ, Mark Ruffalo αλλά και ο ηθοποιός Ramy Youssef ήταν ανάμεσα στους λαμπρούς καλεσμένους που εμφανίστηκαν με την κόκκινη καρφίτσα της ομάδας Artists4Ceasefire.

 
 

Αυτές οι καρφίτσες δηλώνουν την υποστήριξη όσων τις φορούν στην ομάδα, η οποία αποτελείται από διάσημους και μέλη της βιομηχανίας του θεάματος που υπέγραψαν ανοιχτή επιστολή με την οποία καλούν τον πρόεδρο Biden να ζητήσει κατάπαυση του πυρός.

Στους περίπου 400 υπογράφοντες περιλαμβάνονται ο Bradley Cooper και η America Ferrera, οι οποίοι είναι και οι δύο υποψήφιοι για Όσκαρ φέτος, καθώς και η Kate Blanchet, ο Drake καθώς και το ζευγάρι  Ben Afleck – Jennifer Lopez.

Οι καρφίτσες διαθέτουν ένα πορτοκαλί χέρι με μια μαύρη καρδιά στο εσωτερικό, που περιβάλλεται από έναν κόκκινο κύκλο.

To άρθρο Η κόκκινη καρφίτσα για κατάπαυση πυρός στη Γάζα που φορέθηκε στα Oscars δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button