Τρόπος Ζωής

Η ζωή σου φέρνει προβλήματα και κάποιες λίγες ωραίες στιγμές, ανώμαλη προσγείωση δεν είχα – Galaksias Portal News

«Ήξερα ότι ένα παιδί δεν θα σου φτιάχνει τον γάμο», λέει η Αλεξάνδρα Ούστα.

Η Αλεξάνδρα Ούστα ήταν καλεσμένη στο Καλύτερα Αργά με την Αθηναΐδα Νέγκα. Η ηθοποιός μίλησε για τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει με την μητρότητα.

«Ήξερα ότι ένα παιδί δεν θα σου φτιάχνει τον γάμο και την όλη κατάσταση. Ήταν συνειδητή η στιγμή που είπα ότι αν χτύπα ξύλο συμβεί τίποτα, είμαι εντάξει στο να το αντιμετωπίσω.

Αν δεν ήμουν στα καλά μου και γινόταν η στραβή, ενώ τα είχα όλα ωραιοποιήσει νομίζω ότι θα ήταν καταστροφικό για εμένα και το παιδί.

Η ζωή σου φέρνει προβλήματα και κάποιες λίγες ωραίες στιγμές. Ανώμαλη προσγείωση δεν είχα. Πάμε με ό,τι έχουμε και θα κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε» ανέφερε αρχικά η Αλεξάνδρα Ούστα.

«Στο τέλος οι γονείς μας είχαν περισσότερο το να είναι όλα τέλεια, ότι πρέπει να παντρευτείς. Αυτή ήταν η νόρμα. Πρώτα παντρέψου και μετά φύγε από το σπίτι.

   

Η μητέρα μου έζησε στην εποχή που αν ήθελες να κάνεις κάτι δικό σου σαν γυναίκα, έπρεπε να έχεις κάποιον κύρη δίπλα. Μετά παθαίνεις την ανώμαλη προσγείωση» εξομολογήθηκε η Αλεξάνδρα Ούστα.

To άρθρο Αλεξάνδρα Ούστα: Η ζωή σου φέρνει προβλήματα και κάποιες λίγες ωραίες στιγμές, ανώμαλη προσγείωση δεν είχα δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button