ΑθλητικάΕνημέρωση

Στην διάθεση του κόσμου τα εισιτήρια για τον αγώνα της Τιφλίδας – Galaksias Portal News

Η ΕΠΟ γνωστοποίησε πως ξεκίνησε η πώληση των εισιτηρίων του τον αγώνα Γεωργία – Ελλάδα, για τον «τελικό» του Nations League που θα κρίνει ποια από τις δυο ομάδες θα προκριθεί στο Euro 2024.

Το σπουδαίο παιχνίδι Γεωργία – Ελλάδα θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν οι φίλοι της Εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου, καθώς η ΕΠΟ με ανακοίνωση της, έκανε γνωστό ότι όποιος επιθυμεί μέσα από την επίσημη ιστοσελίδα της ομοσπονδίας να προμηθευτεί ένα εισιτήριο για την αναμέτρηση.

Το κόστος θα ανέρχεται μάλιστα στα 7 ευρώ, με την ΕΠΟ να επισημάνει σε όσους αγοράσουν ένα «μαγικό» χαρτάκι για την Τιφλίδα, την διαδικασία που θα πρέπει να ακολουθήσουν.

Αξίζει να σημειωθεί πως από την ΕΠΟ δεν γίνεται λόγο για τον αριθμό εισιτηρίων που θα διατεθούν για τον αγώνα Γεωργία – Ελλάδα, παρά μόνο ότι η διαδικασία θα έχει ισχύει έως και την Δευτέρα(25/03/24).

Η ενημέρωση της ΕΠΟ 

«Από σήμερα έως τη Δευτέρα 25 Μαρτίου στις 21:00 οι φίλες και φίλοι της Εθνικής Ομάδας θα έχουν την ευκαιρία να αιτηθούν την αγορά εισιτήριου για τον αγώνα Γεωργία-Ελλάδα στο Εθνικό Στάδιο της Τιφλίδας “Boris Paichadze”, ο οποίος εντάσσεται στον τελικό των play-offs του EURO 2024 και θα διεξαχθεί την Τρίτη 26 Μαρτίου στις 19:00 (Ελλάδας).

Για να παρακολουθήσουν οι ενδιαφερόμενοι την αναμέτρηση και να βρεθούν στο πλευρό των διεθνών, χρειάζεται να ακολουθήσουν την παρακάτω διαδικασία:

– Να αποστείλουν αίτημα στο email ticketing@epo.gr.
– Να αναφέρουν τον αριθμό των εισιτηρίων που επιθυμούν να αγοράσουν.
– Να αναγράψουν με λατινικούς χαρακτήρες ονοματεπώνυμο, αριθμό διαβατηρίου/ταυτότητας και τηλέφωνο επικοινωνίας για κάθε έναν από τους ενδιαφερόμενους.

Θα ακολουθήσει απαντητικό email με οδηγίες για τον τρόπο πληρωμής και παραλαβής των εισιτηρίων.

Το κόστος κάθε εισιτηρίου ανέρχεται στα 7€».

To άρθρο Γεωργία – Ελλάδα: Στην διάθεση του κόσμου τα εισιτήρια για τον αγώνα της Τιφλίδας δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button