Τρόπος Ζωής

Τα δάκρυα της Ζιζέλ για το διαζύγιό της με τον Τομ Μπρέιντι – Galaksias Portal News

Το διαζύγιο δεν είναι εύκολη υπόθεση ακόμα και αν είσαι η Ζιζέλ Μπούντχεν η οποία δεν έκρυψε τη συγκίνησή της καθώς μιλούσε για το τέλος του γάμου της από τον Tom Brady, σε μια νέα, εφ όλης της ύλης συνέντευξη.

Η Ζιζέλ φαίνεται- η οποία πρόσφατα εθεάθη σε τρυφερό τετ α  τετ με τον νέο της αγαπημένο και δάσκαλο ζιου ζίτσου, Joaquim Valente – στο teaser της συνέντευξή της στην Robin Roberts και στο ABC, να δακρύζει όταν η συζήτηση φτάνει στο κεφάλαιο Tom Brady.  

Το 43χρονο supermodel άρχισε να βγαίνει με τον σταρ του NFL, το 2007 και ήταν μαζί του για περισσότερο από μια δεκαετία πριν επιβεβαιώσουν το χωρισμό τους τον Οκτώβριο του 2022. Έχουν αποκτήσει δύο παιδιά, τον Benjamin, 14 ετών, και τη Vivian, 11 ετών.

Αλλά ενώ το μοντέλο έχει ξεκάθαρα ξεπεράσει το ειδύλλιο με τον νέο της σύντροφο, δεν μπόρεσε να μην δείξει τη θλίψη της όταν η Roberts τη ρώτησε για τον χωρισμό – σημειώνοντας ότι το supermodel είχε παρομοιάσει το διαζύγιό της με “τον θάνατο ενός ονείρου”. 

Στη συνέχεια, η Roberts ρώτησε: “Πώς είσαι;” με την Bundchen να απαντά: “Λοιπόν, όταν λες…” πριν καταρρεύσει.

Γύρισε μακριά από την κάμερα και είπε: “Συγγνώμη, παιδιά. Δεν ξέρω. Μπορώ να έχω ένα μικρό λεπτό;»

Η δημοσιογράφος στη συνέχεια τη ρωτά πώς διαχειρίζεται τον χωρισμό, με τη σταρ της μόδας να παραδέχεται: “Νομίζω ότι υπάρχουν ευκολότερες μέρες από άλλες, και μπορώ να ελέγχω μόνο αυτό που κάνω”.

Η Bundchen, η οποία δεν έχει ακόμη μιλήσει δημόσια για το νέο της ειδύλλιο με τον Valente, ρωτήθηκε στη συνέχεια: “Θα μπορούσατε να ανοίξετε ξανά την καρδιά σας σε κάποιον;” με την σταρ αρχικά να διστάζει να απαντήσει, λέγοντας απλά: “Χμμ”.

Ανακτώντας την ψυχραιμία της, συνέχισε: “Εκεί που είναι η καρδιά μου τώρα είναι εκεί που βρίσκομαι αυτή τη στιγμή. Ζω την αλήθεια μου και δεν απολογούμαι γι’ αυτό”.

Αργότερα είπε ότι οι εμπειρίες της με τον έρωτα την έκαναν να συνειδητοποιήσει “τι θέλω και τι δεν θέλω”.

To άρθρο Τα δάκρυα της Ζιζέλ για το διαζύγιό της με τον Τομ Μπρέιντι δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button