Τρόπος Ζωής

Η Μπρουκ Σιλντς γράφει βιβλίο για τη μέση ηλικία – Galaksias Portal News

Νέος… ρόλος για τη Μπρουκ Σιλντς, που ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει το πρώτο της βιβλίο!

Αν και ακόμη δεν έχει βρει τον τίτλο, το βιβλίο της Μπρουκ Σιλντς θα εξερευνήσει με ειλικρίνεια την μετριοφροσύνη και τη δύναμη που έχουν τα γηρατειά».

«Η Brooke Shields υπήρξε ηγέτης, υπερασπίστρια και πρότυπο για γενιές γυναικών», αναφέρει σε δήλωσή της η εκδότης Τζούλι Γουίλ. «Τώρα, καθώς όσοι από εμάς μεγαλώσαμε μαζί της πλοηγούμαστε στις αβεβαιότητες -και τις ευκαιρίες- της μέσης ηλικίας και μπορούμε να προσβλέπουμε σε μία ανάλογη προοπτική».

Το βιβλίο που γράφτηκε από κοινού με τη συγγραφέα Ρέιτσελ Μπέρτσε, εξερευνά τη μέση ηλικία και όλα όσα έχει να προσφέρει, ειδικά στις γυναίκες.

«Θέλω να μάθω γιατί νιώθω ξαφνικά αυτό το κύμα δύναμης», δήλωσε η Μπρουκ Σιλντς στο People. «Γιατί τελικά έχω το θάρρος να δοκιμάσω νέα πράγματα; Γιατί ο πολιτισμός μας αντιμετωπίζει τις γυναίκες “μιας ορισμένης ηλικίας” σαν να έχουν περάσει την ακμή τους, ενώ τόσοι άλλοι πολιτισμοί σέβονται τους μεγαλύτερους;

Πώς μπορούμε να προσεγγίσουμε τη μέση ηλικία ως τη νέα αρχή που είναι πραγματικά, παρά ως την αρχή του τέλους;»

Και οι δύο συγγραφείς ελπίζουν ότι το βιβλίο θα ενθαρρύνει τις γυναίκες να μπουν σε αυτή την περίοδο της ζωής τους «οπλισμένες με γνώση, χιούμορ και ενθουσιασμό».

«Είμαι ικανοποιημένη με τον εαυτό μου και περήφανη για το πόσο μακριά έχω φτάσει», λέει η ηθοποιός και προσθέτει: «…και ακόμα συνειδητοποιώ ότι υπάρχουν πολλά περισσότερα που θέλω να κάνω».

To άρθρο Η Μπρουκ Σιλντς γράφει βιβλίο για τη μέση ηλικία δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button