ΑθλητικάΕνημέρωση

Βλέπεις τις πιο hot προβλέψεις, ανεβαίνεις στους πίνακες κατάταξης και διεκδικείς απίθανα δώρα – Galaksias Portal News

Η δράση δεν σταματά ποτέ στο Πάμε Στοίχημα Tipsters με προβλέψεις από τους κορυφαίους παίκτες, αθλητικά νέα και απίθανα δώρα.

Το Πάμε Στοίχημα σε καλωσορίζει στην πρώτη ψηφιακή κοινότητα παικτών στην Ελλάδα. Μπορείς να συνδεθείς με τη νέα ψηφιακή στοιχηματική ομάδα των κορυφαίων Tipsters αποκλειστικά μέσω του opapstore app.

Μπαίνεις στο opapstore app, ακολουθείς τους κορυφαίους, «αντιγράφεις» τα στοιχήματά τους, ανεβάζεις τα δικά σου και σκαρφαλώνεις στο leaderboard για να κερδίσεις απίθανα δώρα*.

Στην κορυφαία κοινότητα, παίζουν τα πάντα… Δυνατές στοιχηματικές προβλέψεις, αθλητικά νέα & super δώρα*

Παίζεις «μπάλα» με τους καλύτερους Tipsters, βλέπεις τι παίζουν οι κορυφαίοι και «αντιγράφεις» τα δελτία τους. Στο Πάμε Στοίχημα Tipsters παίζοντας ή σκανάροντας τα δελτία σου ανεβαίνεις στα leaderboards και μπαίνεις στο ΤΟP-10 των καλύτερων παικτών για να κερδίσεις πλούσια δώρα*.

Τώρα μπορείς να γίνεις ο απόλυτος tipster στο Πάμε Στοίχημα με την κορυφαία ψηφιακή κοινότητα παικτών στην Ελλάδα στα καταστήματα ΟΠΑΠ, αποκλειστικά μέσω του opapstore app.

Νέο Bet Builder με νέες δυνατότητες και περισσότερες επιλογές!

Οι αγώνες των Κυπέλλων Αγγλίας, Γερμανίας, Ισπανίας και Γαλλίας και οι ημιτελικοί των Κυπέλλων Αφρικής και Ασίας ξεχωρίζουν στο κουπόνι του Πάμε Στοίχημα.

Αμέτρητες στοιχηματικές επιλογές σε super αποδόσεις και bet builder, που ικανοποιούν και τον πιο απαιτητικό παίκτη, έχει το Πάμε Στοίχημα στα καταστήματα ΟΠΑΠ για όλα τα παιχνίδια.

Με το ανανεωμένο Bet Builder μπορείς να «χτίσεις» το στοίχημα σου όπως το θες, συνδυάζοντας το Βet Builder σου με άλλα Bet Builder, ακόμα και με άλλες επιλογές από διαφορετικούς αγώνες και ζεις μια μοναδική εμπειρία.

Δίνεις ώθηση στο στοίχημα σου με το νέο Bet Builder* από το Πάμε Στοίχημα στα καταστήματα ΟΠΑΠ!

Οι αγώνες με τις καλύτερες αποδόσεις από ποτέ στα καταστήματα ΟΠΑΠ

Ακόμα πιο δυνατές αποδόσεις προσφέρει το Πάμε Στοίχημα στα ακόλουθα παιχνίδια:

Τρίτη 6 Φεβρουαρίου: Πλίμουθ-Λιντς (21:45).
Τετάρτη 7 Φεβρουαρίου: Μάιντζ-Ουνιόν Βερολίνου (19:30), Άστον Βίλα-Τσέλσι (22:00), Παρί Σεν Ζερμέν-Μπρεστ (22:10).

Το Cash Out του Πάμε Στοίχημα στα καταστήματα ΟΠΑΠ ανανεώθηκε και έγινε καλύτερο από ποτέ. Για πρώτη φορά μπορείς να κάνεις Partial ή Auto Cash Out* μέσω του opapstore app όποια στιγμή θέλεις.

To άρθρο Πάμε Στοίχημα Tipsters: Βλέπεις τις πιο hot προβλέψεις, ανεβαίνεις στους πίνακες κατάταξης και διεκδικείς απίθανα δώρα δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button