Επικαιρότητα

Στην Έκθεση Κυνηγεσία 2024 η Ζ΄Κυνηγετική Ομάδα Θεσσαλίας (φωτό) – Galaksias.com

Για άλλη μια χρονιά πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία στην Αθήνα στις 5,6 & 7 Απριλίου στο Μεσογειακό Εκθεσιακό Κέντρο στην Παιανία η Έκθεση Κυνηγεσία 2024.

Φυσικά, όπως κάθε φορά το παρών έδωσε η Ζ΄Κ.Ο.Θ. και η Περιφέρεια Θεσσαλίας διατηρώντας περίπτερο προβάλλοντας το φιλοθηραματικό, περιβαλλοντικό και κοινωνικό έργο της Ζ΄Κ.Ο.Θ.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον περιφερειάρχη Θεσσαλίας κ. Κουρέτα Δημήτρη και στον αρμόδιο αντιπεριφερειάρχη κ. Τσέτσιλα Δημήτρη για την άμεση ανταπόκριση στο αίτημα της Ομοσπονδίας για κοινή παρουσία στην Έκθεση Κυνηγεσία 2024.

Τα εγκαίνια της έκθεσης πραγματοποιηθήκαν από τον Γενικό Γραμματέα Δασών κ. Σταθόπουλο Στάθη και Γενικό Διευθυντή Δασών κ. Γκουντούφα Ευάγγελο.

Οι εκλεκτοί καλεσμένοι και όλοι οι συνάδελφοι κυνηγοί που παραβρέθηκαν στην έκθεση τίμησαν με την παρουσία τους το περίπτερο της Ζ΄Κ.Ο.Θ. και της Περιφέρειας Θεσσαλίας απολαμβάνοντας την φιλοξενία και τα τοπικά εδέσματα της περιοχής μας.

Τέλος θα ήταν παράλειψή μας να μην αναφερθούμε στην βράβευση του προέδρου του Κ.Σ. Φαρκαδόνας κ. Παλάτζα Πέτρου. Η βράβευση έγινε με πρωτοβουλία της διαδικτυακής ομάδας Ο.Ε.Λ., με σκοπό να αναδείξει και να ευχαριστήσει όλους εκείνους τους κυνηγούς , οι οποίοι αδιάκοπα απεγκλώβιζαν και παρείχαν βοήθεια στους συνανθρώπους μας κατά την καταστροφική πλημμύρα Daniel που έπληξε τη Θεσσαλία τον περασμένο Σεπτέμβριο.

Η βράβευση έγινε από τον πρόεδρο της Ζ΄Κ.Ο.Θ. κ. Μπαλατσό Ευάγγελο, ο οποίος κατά την ομιλία του δήλωσε ότι η κυνηγετική οικογένεια έδειξε για μία ακόμη φορά το κοινωνικό της πρόσωπο, βοηθώντας με κάθε δυνατό τρόπο τους συνάνθρωπους μας που είχαν ανάγκη.

Αναφέρθηκε όμως και στο νόμος «ΑΡΓΟΣ» λέγοντας ότι οι κυνηγοί ήταν πάντα δίπλα στην πολιτεία όποτε τους χρειάστηκε, ακόμη και σήμερα με την Αφρικανική Πανώλη των Χοίρων. Θα πρέπει λοιπόν η κυβέρνηση και ο αρμόδιος υπουργός να επανεξετάσουν το νόμο από μηδενική βάση και να λάβουν σοβαρά υπόψη τους τόσο τις τεκμηριωμένες προτάσεις των κυνηγετικών οργανώσεων όσο και των επιστημόνων κτηνιάτρων.

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button