Επικαιρότητα

«Ο δωδέκατος παίκτης είναι πέρα για πέρα απαραίτητος» – Galaksias.com

Ανακοίνωση στην οποία καλεί τον φίλαθλο κόσμο του νησιού εξέδωσε η διοίκηση του Διαγόρα. Ο Γηραιός την Πέμπτη στις 15:00 θα αγωνιστεί με την Παναχαϊκή σε ένα παιχνίδι κομβικής σημασίας και για τις δυο ομάδες για την συνέχεια της διαδικασίας των πλέι-άουτ, ο οποίος προηγείται στην ειδική βαθμολογία, ενώ οι Κοκκινόμαυροι βρίσκονται στην τελευταία θέση. Η ανακοίνωση της ομάδας:

«Δεν περισεύει κανείς….

Η ΠΑΕ Διαγόρας δίνει την Πέμπτη 4 Απριλίου στις 15.00 στο στάδιο “Διαγόρας” της Ρόδου, το μεγαλύτερο ζωτικής σημασίας παιχνίδι, για τα πλέη αουτ της Superleague 2 .

Η τρίτη αγωνιστική αυτής της διαδικασίας, φέρνει στο νησί μας την Παναχαική, που κι αυτή εχει στον σχεδιασμό της την παραμονή στην Κατηγορία.

Διοίκηση, τεχνική ηγεσία και ποδοσφαιριστές της ομάδας, καλούν όλο τον κόσμο του νησιού στο γήπεδο, να ενισχύσει με κάθε δυνατό τρόπο την προσπάθεια του γηραιού.

Ο δωδέκατος παίκτης σε αυτό το παιχνίδι, ειναι πέρα για πέρα απαραίτητος.Η ψυχή των παικτών, χρειάζεται και την φωνή της εξέδρας στον δρόμο που οδηγεί στη νίκη και στο ποθούμενο αποτέλεσμα.

Στο ποδόσφαιρο δεν υπάρχουν υποθέσεις, αλλά αν ο Διαγόρας κερδίσει το μάτς, παίρνει βαθιά βαθμολογική ανάσα, ενώ παράλληλα βάζει σε περιπέτειες την Παναχαϊκή. Η διαδικασία των πλέι-άουτ αυτό το σκοπό έχει. Οι νίκες βγάζουν τον Διαγόρα από τη δυσχερή θέση, ενώ παράλληλα “σπρώχνουν” τον αντίπαλο στον “πνιγμό”.

Στο μάτς της Πέμπτης συνεπώς, δεν περισσεύει κανείς…

Όλοι οι Διαγοριδείς πρέπει να δώσουν βροντερό παρόν, βοηθώντας την μεγάλη τους αγάπη να φτάσει στη νίκη. Δεν χρειάζεται να “κρύβεται” κανείς…

Ολοι στο γήπεδο, την Πέμπτη στις 15.00

ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΝΑΣΑΙ…ΚΑΙ ΜΗ ΦΟΒΑΣΑΙ…»

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button