ΑθλητικάΕνημέρωση

Πρώτη νίκη για τα «λιοντάρια» στα πλέι άουτ της Super League – Galaksias Portal News

Ο Πανσερραϊκός κέρδισε τον Αστέρα Τρίπολης 2-0 εντός έδρας για την δεύτερη αγωνιστική των πλέι άουτ της Super League, με την ομάδα του Πάμπλο Γκαρσία να φτάνει στη νίκη χάρη στα γκολ των Αμρ Ουάρντα και Τάσου Αυλωνίτη.

Στο παιχνίδι με το οποίο «άνοιξε» η αυλαία της δεύτερης αγωνιστικής για τα πλέι άουτ της Super League, ο Πανσερραϊκός επικράτησε 2-0 του Αστέρα Τρίπολης εντός έδρας και απομακρύνθηκε από τις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας, με τα «λιοντάρια» να δείχνουν πως δύσκολα θα κινδυνέψουν με υποβιασμό.

Στο πρώτο ημίχρονο δεν σημειώθηκε κάποιο γκολ, με τις δυο ομάδες να κρατούν το μηδέν στα μετόπισθεν.

Αντίθετα στο δεύτερο 45λεπτο σημειώθηκαν και τα δυο γκολ της αναμέτρησης, με τον Πανσερραϊκό να είναι καλύτερος στον αγωνιστικό χώρο.

Ο Αμρ Ουάρντα στο 59΄έκανε το 1-0 με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι, με την ομάδα του Πάμπλο Γκαρσία να διπλασιάζει τα τέρματα στο 74΄χάρη στο γκολ του Τάσου Αυλωνίτη.

Το τελικό 2-0 έμεινε μέχρι το τελικό σφύριγμα, με τους γηπεδούχους να παίρνουν ένα σημαντικό τρίποντο, με το οποίο απομακρύνθηκαν από τις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας.

Πλέον το συγκρότημα του Πάμπλο Γκαρσία έχει 30 βαθμούς, ένα λιγότερο από τον Αστέρα Τρίπολης, ο οποίος βρίσκεται στην πρώτη θέση της ειδικής βαθμολογίας των πλέι άουτ,

Πανσερραϊκός (Γκαρσία): Xόβαν, Δεληγιαννίδης, Διαμαντής (Αυυλωνίτης 46′), Μπέργκστρομ, Πεταυράκης, Στάικος, Μορέιρα (Ουεντραόγκο 62′), Χατζηστραβός (Σοφιανός 67′), Ουάρντα, Γούλερι (Τομάς 60′), Μπετανκόρ (Άλεξιτς 75′).

Αστέρας Τρίπολης (Ράσταβατς): Τσιφτσής, Γκαρθία, Χριστόπουλος (Ατιένθα 60′), Καστάνιο, Άλβαρες, Αλάγκμπε (Γκος 79′), Σουρλής (Γιαμπλόνσκι 46′), Παλάσιος (Ρεγκίς 60′), Μπαρτόλο (Μάντζης 79′), Καλτσάς, Μιριτέλο.

 

 

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button