Επικαιρότητα

Τι αναζητούσε ο Μπάμπης στο διαδίκτυο μία ημέρα πριν εξαφανιστεί (vid) – Galaksias.com

«Σημάδια για κρυμμένο θησαυρό» αναζητούσε στο Διαδίκτυο ο Μπάμπης μια ημέρα πριν εξαφανιστεί

Ανοικτό είναι το ενδεχόμενο εμπλοκής κι άλλων προσώπων στην υπόθεση του Μπάμπη, ο οποίος αγνοείται από τις 4 Ιανουαρίου στο Μεσολόγγι, σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ., ενώ αδιευκρίνιστο παραμένει, εάν το κίνητρο του δράστη ήταν μόνο οικονομικό. Ο 31χρονος είχε δώσει ραντεβού με τον κρεοπώλη την μοιραία ημέρα που χάθηκαν τα ίχνη του, αλλά όχι για να κυνηγήσουν, όπως ανέφερε σήμερα η εκπρόσωπος Τύπου της ΕΛ.ΑΣ.

Την στιγμή που οι έρευνες για τον εντοπισμό του 31χρονου συνεχίζονται, χωρίς να έχει βρεθεί κάποιο ίχνος του, νέες πληροφορίες έρχονται στο φως σχετικά με την υπόθεση. Υπάρχει περίπτωση ο κρεοπώλης να παρέσυρε τον Μπάμπη σε ερημική τοποθεσία με πρόσχημα να κυνηγήσουν κάποιον θησαυρό;

Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε η εκπομπή LiveNews, μία ημέρα πριν εξαφανιστεί, ο Μπάμπης αναζητούσε κάτι συγκεκριμένο στο διαδίκτυο. Συγκεκριμένα, φέρεται να έκανε διαδικτυακές αναζητήσεις για χαμένους θησαυρούς.

Όπως μεταδόθηκε στην εκπομπή, ο 31χρονος αναζητούσε από το κινητό του τηλέφωνο: «πώς βρίσκουμε κρυμμένους θησαυρούς», «τι σημάδια βλέπουμε». Υπενθυμίζεται ότι ο Μπάμπης είχε συνδέσει το κινητό του με το icloud της αδελφής του, έτσι οι αρχές μπορούν να εντοπίσουν κάποια ηλεκτρονικά ίχνη.

Επίσης, σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες, ο 31χρονος είχε επισκεφτεί site που δημοσιεύουν σχετικές πληροφορίες με χαμένους θησαυρούς και διάβαζε για τα σημάδια που μπορεί να εντοπίσει κάποιος σε πέτρες και κλαδιά.

Ο ιδιωτικός ερευνητής Γιώργος Τσούκαλης δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο ο Μπάμπης και ο κρεοπώλης να έψαχναν για θησαυρό. Σε ερώτηση εάν υπήρχαν από την πλευρά του κρεοπώλη κάποια μηχανήματα και άλλα στοιχεία που να είχαν σχέση με έρευνες για νομίσματα και θησαυρούς, απάντησε: «υπάρχει η οσμή, αλλά πρέπει να το διασταυρώσουμε».

Αναφερόμενος στον αγνοούμενο Μπάμπη, ο ιδιωτικός ερευνητής τόνισε πως επρόκειτο για ένα παιδί με μεγάλο φιλότιμο, που είχε δανείσει κι άλλα πρόσωπα. Ήταν ένα παιδί ιδιαίτερα αγαπητό, όπως είπε. 

Δείτε το βίντεο: 

 

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button