Επικαιρότητα

Η σημασία της αξιοποίησης των ευρωπαϊκών πόρων στη συνάντηση Στάυρου Αρναουτάκη – Μανόλη Κεφαλογιάννη

Η σημασία της αξιοποίησης των ευρωπαϊκών πόρων στη συνάντηση Στάυρου Αρναουτάκη – Μανόλη Κεφαλογιάννη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στη συνάντηση ο ευρωβουλευτής ευχήθηκε για τη νέα χρονιά και τη νέα θητεία της Περιφερειακής Αρχής ενώ επιβεβαιώθηκε και από τις δύο πλευρές το κλίμα καλής συνεργασίας με επίκεντρο την αναπτυξιακή πορεία της Κρήτης

Με τον ευρωβουλευτή της Νέας Δημοκρατίας Μανόλη Κεφαλογιάννη συναντήθηκε σήμερα ο Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης. 

Στη συνάντηση ο ευρωβουλευτής ευχήθηκε για τη νέα χρονιά και τη νέα θητεία της Περιφερειακής Αρχής ενώ επιβεβαιώθηκε και από τις δύο πλευρές το κλίμα καλής συνεργασίας με επίκεντρο την αναπτυξιακή πορεία της Κρήτης.

Ο Σταύρος Αρναουτάκης επεσήμανε την κοινή προσπάθεια για την ανάπτυξη δράσεων και έργων που ενισχύουν την κοινωνική και αναπτυξιακή προοπτική της Περιφέρειας Κρήτης, με τον Μανόλη Κεφαλογιάννη να επισημαίνει τη σημασία της αξιοποίησης των πόρων του Ταμείου της Δίκαιης Μετάβασης ειδικά για την κλιματική αλλαγή. 

Στο πλαίσιο αυτό υπήρξε συζήτηση για τις πρωτοβουλίες που βρίσκονται σε εξέλιξη για την υλοποίηση έργων στο πλαίσιο της τρέχουσας προγραμματικής περιόδου και της αξιοποίησης όλων των χρηματοδοτικών προγραμμάτων.

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button