Τρόπος Ζωής

Η απάντηση του TikTok για την έρευνα της Ευρωπαϊκής Ένωσης για την προστασία των ανηλίκων

Σε απάντηση του τηλεγραφήματος που μετέδωσε το ΑΠΕ-ΜΠΕ στις 19/2/2024 και ώρα 14:38 με τίτλο «ΕΕ-προστασία ανηλίκων: Η Ευρωπαϊκή Ένωση άνοιξε “επίσημη έρευνα” σε βάρος του TikTok βάσει του νόμου για τις ψηφιακές υπηρεσίες (DSA)» σχετικά με την ανακοίνωση στοιχείων έρευνας για παραλείψεις σε ό,τι αφορά την προστασία των ανηλίκων το TikTok εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση στα ελληνικά και αγγλικά.

Η ανακοίνωση του TikTok έχει ως εξής:«Το TikTok έχει πρωτοποριακά χαρακτηριστικά και ρυθμίσεις για την προστασία των εφήβων και τη διατήρηση των κάτω των 13 ετών εκτός πλατφόρμας, ένα ζήτημα το οποίο αντιμετωπίζει ολόκληρος ο κλάδος. Θα συνεχίσουμε να εργαζόμαστε με ειδικούς και τον κλάδο για να διατηρήσουμε ασφαλείς τους νέους στο TikTok και προσβλέπουμε στην ευκαιρία που έχουμε τώρα, να εξηγήσουμε λεπτομερώς αυτό το έργο στην Επιτροπή.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

– Εκπρόσωπος TikTok»

Στα αγγλικά:

«TikTok has pioneered features and settings to protect teens and keep under 13s off the platform, issue the whole industry is grappling with. We’ll continue to work with experts and industry to keep young people on TikTok safe, and look forward to now having the opportunity to explain this work in detail to the Commission

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

– TikTok spokesperson»

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button