ΕνημέρωσηΤεχνολογία

«Καλή ομαδική άμυνα στο Κάουνας» – Galaksias Portal News

Ο Αϊζέια Κάνααν θα κληθεί να βγει μπροστά για τον Ολυμπιακό στο Κάουνας, την Παρασκευή (1/3, 20:00, Novasports Prime), όταν η ομάδα του Πειραιά αντιμετωπίζει τη Ζαλγκίρις, για την 27η αγωνιστική της Euroleague.

Εν τη απουσία των Λαρεντζάκη, Μήτρου-Λονγκ και Ουίλιαμς-Γκος, ο Ολυμπιακός θα παραταχθεί «λαβωμένος» στην περιφέρεια, εκεί που οι Κέινααν, Ουόκαπ, ΜακΚίσικ και Μπραζντέικις θα πρέπει να βγάλουν τον καλύτερο εαυτό τους, για να «δραπετεύσει» με μία τέταρτη διαδοχική νίκη στη διοργάνωση η ομάδα του Πειραιά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Την ομαδική άμυνα και την καλή κυκλοφορία της μπάλας επέλεξε ως «κλειδιά» για τη νίκη ο «μπόμπερ» του Ολυμπιακού, Αϊζέια Κάνααν.

Συγκεκριμένα, ο Αμερικανός γκαρντ, Αϊζέια Κάνααν, δήλωσε στο «Ελευθέριος Βενιζέλος» κατά την αναχώρηση των «ερυθρόλευκων» για τη Λιθουανία:

«Σίγουρα η Ζαλγκίρις έπαιζε καλύτερα πριν από τη διακοπή. Είναι πάντα μία καλή ομάδα, που παίζει καλά εντός έδρας και ειδικά τώρα με τον νέο προπονητή. Είναι δυνατοί και δεν θα είναι ένα εύκολο ματς».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Κάνααν πρόσθεσε: «Πρέπει να παίξουμε καλή ομαδική άμυνα και να προσέξουμε την κυκλοφορία, αλλά και να προστατεύσουμε την μπάλα. Να προσπαθήσουμε να τους φτάσουμε στα όριά τους και να προσέξουμε και τα ριμπάουντ και τις δεύτερες ευκαιρίες, που πάντα είναι το “κλειδί”».

Για τη διακοπή ελέω εθνικών ομάδων, ο Κάνααν τόνισε: «Ήταν καλό που είχαμε τη διακοπή. Κάποια παιδιά τη χρειάζονταν. Κυρίως στο πνευματικό κομμάτι σου κάνουν καλό κάποιες διακοπές. Αλλά είναι ώρα να επιστρέψουμε και να είμαστε προετοιμασμένοι για ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι».

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button