Κόσμος

Δυναμικό παρών από το φιλότεχνο κοινό στα εγκαίνια της έκθεσης έργων τέχνης του Χρύσανθου Πανά

Με λαμπερό τρόπο άνοιξε την αυλαία της χθες Πέμπτη 28 Μαρτίου, η έκθεση επιλεγμένων έργων σύγχρονης τέχνης από την προσωπική συλλογή του Χρύσανθου Πανά στο Foyer του Θεάτρου Παλλάς. Η έκθεση διοργανώνεται με αφορμή την προσεχή δημοπρασία των συγκεκριμένων έργων από τη VERGOS Auctions ενώ μέρος των εσόδων της θα διατεθεί για την υποστήριξη της ΕΛΕΠΑΠ, Ελληνική Εταιρία Προστασίας και Αποκαταστάσεως Αναπήρων Προσώπων, www.elepap.gr.

Πίνακες ζωγραφικής, φωτογραφίες και art installations σύγχρονων δημιουργών είχαν την ευκαιρία να θαυμάσουν από κοντά στα εγκαίνια της έκθεσης, πλήθος φιλότεχνων από τον επιχειρηματικό και καλλιτεχνικό χώρο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στην επερχόμενη δημοπρασία η οποία θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 1η Απριλίου και ώρα 7:00 μμ. στο Foyer του Θεάτρου Παλλάς περιλαμβάνονται 103 εικαστικές δημιουργίες των Αλέκου Φασιανού, Γιάννη Κόττη, Μανώλη Χάρου, Stephen Antonakos, Μαρίνας Καρέλλα, Πάνου Κοκκινιά, Φίλιππου Φωτιάδη, Marina Vernicos, Νάνου Βαλαωρίτη, Μαρίας Φιλοπούλου και πολλών ακόμη.

Όσον αφορά στο φιλανθρωπικό σκέλος της δημοπρασίας, εκ μέρους του Χρύσανθου Πανά και της VERGOS Auctions θα διατεθεί το 20% των συνολικών εσόδων της για την υποστήριξη του κοινωφελούς έργου της ΕΛΕΠΑΠ η οποία για 87 ολόκληρα χρόνια έχει αγκαλιάσει περισσότερα από 100.000 βρέφη, παιδιά και ενήλικες με αναπηρία, στα 6 Κέντρα της σε όλη την Ελλάδα.

Η έκθεση είναι ανοιχτή για το κοινό και θα έχει διάρκεια μέχρι την Κυριακή 31 Μαρτίου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για περισσότερες πληροφορίες για τους τρόπους συμμετοχής στη δημοπρασία επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.vergosauctions.com.

Χαλά Χούρι, Σήλια Κριθαριώτη, Χριστιάνα Καίσαρη, Χρύσανθος Πανάς, Δήμητρα Κούστα, Άντζελα Βαγιωνή Οικονομίδη

Σήλια Κριθαριώτη – Χρύσανθος Πανάς –Δήμητρα Κούστα

Σπύρος Πανάς – Κoni Πανάς – Κατερίνα Ρόπα – Χρύσανθος Πανάς

Χρύσανθος Πανάς – Αλέξανδρος Σαμαράς

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Foyer Θεάτρου Παλλάς

Ωράριο έκθεσης: Παρασκευή 29 Μαρτίου – Κυριακή 31 Μαρτίου, 11:00 πμ – 7:00 μμ
Δημοπρασία: Δευτέρα 1 Απριλίου, 7:00 μμ

 

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button