ΕνημέρωσηΠολιτική

Το κόμμα που κυβερνά έχει μηδενική ενσυναίσθηση – Galaksias Portal News

Σκληρή επίθεση στην κυβέρνηση εξαπέλυσε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Νίκος Ανδρουλάκης, μετά το τέλος της ομιλίας του Κώστα Καραμανλη για τα Τέμπη.

Ο Νίκος Ανδρουλάκης παρενέβη μετά την ομιλία του πρώην υπουργού Υποδομών, Κώστα Καραμανλή  και τον κατηγόρησε για απεριόριστη αλαζονεία, τονίζοντας πως δεν είπε κουβέντα για το πόρισμα της εθνικής αρχής διαφάνειας που είχε στο συρτάρι του, ούτε για το πόρισμα της ευρωπαϊκής εισαγγελίας

Απευθυνόμενος στους βουλευτές της ΝΔ που χειροκρότησαν την τοποθέτηση του κ. Καραμανλή, ο κ. Ανδρουλάκης είπε ότι κόμμα που κυβερνά έχει μηδενική ενσυναίσθηση.

«Μιλάμε για ένα έγκλημα με 57 θύματα και βλέπουμε χειροκροτήματα και χαμόγελα για τον άνθρωπο που από το βήμα της βουλής έλεγε ντροπή σε όσους έθεταν ζητήματα ασφάλειας του σιδηροδρομικού δικτύου. Αυτόν τον άνθρωπο χειροκροτείτε. Σε οποιοδήποτε άλλο πολιτικό σύστημα θα είχε παραιτηθεί».

Και συνέχισε λέγοντας: Δεν φταίει όμως αυτός που ήταν υποψήφιος. Είστε υπεύθυνοι για τη συμπεριφορά και τις πράξεις του υπουργού που υποσχόταν ασφάλεια.

To άρθρο Ανδρουλάκης μετά την ομιλία Καραμανλή: Το κόμμα που κυβερνά έχει μηδενική ενσυναίσθηση δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button