Κόσμος

Η… προφητική φωτογραφία πιλότου – Τριάντα χρόνια μετά «πετάει» με τον γιο του – Ειδήσεις

Συγκεκριμένα, ο πιλότος Ruben Flowers και ο γιος του, που ονομάζεται επίσης Ruben Flowers, πόζαραν το 1994 μέσα στο πιλοτήριο αεροπλάνου λίγο πριν από πτήση το 1994.

Περίπου 30 χρόνια αργότερα, και πιο συγκεκριμένα, στις αρχές του 2023, ο νεότερος Ρούμπεν έβλεπε ένα άλμπουμ φωτογραφιών στο σπίτι της γιαγιάς του, όταν βρέθηκε ξαφνικά, μπροστά στη φωτογραφία που τον απεικονίζει μικρό παιδί, να κάθεται δίπλα στον πιλότο μπαμπά του.

Ο νεαρός σήμερα, είχε ξεχάσει ότι υπήρχε η φωτογραφία, αλλά βλέποντάς την ξανά, πλημμύρισε από αναμνήσεις. Του άρεσαν τα ταξίδια τους στο αεροδρόμιο, οι ώρες μαζί του στο εκπαιδευτικό κέντρο και οι προσομοιωτές. Ο μικρός τότε, «έλαμπε» από περηφάνια, όταν ο πατέρας του μιλούσε για τη δουλειά του κατά την ημέρα της σχολικής καριέρας.

Σήμερα, ο Ρούμπεν Φλάουερς, 30 ετών, έχει ακολουθήσει τα βήματα του πατέρα του και μάλιστα άρχισε να πετάει ως πρώτος πιλότος της Southwest Airlines.

Ο νεαρός πιλότος, ονειρευόταν να καταφέρει να πετάξει μαζί με τον πατέρα του, λίγο πριν εκείνος φτάσει στη συνταξιοδότησή του: «Ήταν ένα όνειρό μου να φτάσω σε αυτό το σημείο για να πετάξω με τον μπαμπά μου, ήταν πιθανότατα ο νούμερο ένα αεροπορικός μου στόχος», λέει στο CNN Travel.

CNNi / Southwest Airlines

Αφού «ανακάλυψαν» ξανά την παλιά φωτογραφία τους, οι δύο άνδρες, έβαλαν στόχο, όχι μόνο να πετάξουν μαζί, αλλά να δημιουργήσουν ένα ακόμη στιγμιότυπο μέσα στο πιλοτήριο, πάνω από δύο δεκαετίες αργότερα, αλλά σήμερα όχι μόνο ως πατέρας και γιος, αλλά ως συνάδελφοι – συγκυβερνήτες.

Έτσι, τον περασμένο Μάρτιο, ο μπαμπάς Φλάουερς πέταξε για τελευταία φορά ως μάχιμος πιλότος και στην τελευταία του πτήση, η εταιρεία «Southwest», έβαλε μπαμπά και γιο στην ίδια πτήση από την Ομάχα της Νεμπράσκα προς την πατρίδα του, το Σικάγο, στο Ιλινόις. «Ήταν φοβερό συναίσθημα», είπε ο μπαμπάς. «Να κοιτάξω εκεί και να δω τον γιο μου, δίπλα μου, για την τελευταία μου προσγείωση».

CNNi / Southwest Airlines

Φυσικά, τράβηξαν ξανά την ίδια φωτογραφία, όπως στο… μακρινό 1994, χαμογελώντας και οι δύο στη φετινή «έκδοση». «Ήταν απλά υπέροχο που μπόρεσα να δημιουργήσω ξανά αυτή την εικόνα», λέει ο γιος Φλάουερς: «Ήταν μια ονειρεμένη στιγμή που έγινε πραγματικότητα».

Αξίζει να σημειωθεί πως στην ίδια πτήση της συνταξιοδότησης του πατέρα Φλάουρς, βρίσκονταν και αδερφός και ο ξάδερφος του νεαρού πιλότου, που και επίσης εργάζονται στη Southwest!

CNNi / Southwest Airlines

«Είμαστε επτά», εξηγεί ο μπαμπάς Φλάουερς. «Ο αδερφός μου είναι πιλότος. Έχω τρία παιδιά, όλα πιλότοι. Και ο γιος του αδερφού μου είναι πιλότος και ο ξάδερφός μου πιλότος. Και είναι απλά εκπληκτικό για μένα που όλοι ήθελαν να γίνουν πιλότοι», εξομολογήθηκε ο συνταξιούχος πια πιλότος.

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button