Τρόπος Ζωής

Μπιλ Μάρεϊ, Νταν Ακρόιντ και όλη η αρχική ομάδα σε νέες περιπέτειες – Galaksias Portal News

Με ενθουσιασμό οι λάτρεις της σειρά ταινιών, Ghostbusters, περιμένουν τη νέα ταινία των κυνηγών φαντασμάτων, καθώς Μπιλ Μάρεϊ, Νταν Ακρόιντ και Ένρι Χάντσον φορούν και πάλι την χαρακτηριστική τους στολή, στο σίκουελ «Ghostbusters: Frozen Empire».

Μαζί τους και η Άνι Ποτς στο ρόλο της γραμματέας Τζανίν Μέλνιτζ, καθώς και ο διάσημος κακός των ταινιών Ghostbuster «Mean Green Ghost», Slimer.

Στη συνέχεια της ταινίας του 2021, «Ghostbusters: Afterlife», πρωταγωνιστούν επίσης οι Πολ Ραντ (Paul Rudd), Κάρι Κουν (Carrie Coon), Φιν Γούλφχαρντ (Finn Wolfhard), Μακένα Γκρέις (Mckenna Grace), Κουμάιλ Ναντζιάνι (Kumail Nanjiani), Πέιτον Όσβαλτ (Patton Oswalt), Σελέστ Ο’ Κόνορ (Celeste O’Connor) και Λόγκαν Κιμ (Logan Kim).

Όπως αναφέρεται στην επίσημη σύνοψη, η οικογένεια Σπένγκλερ επιστρέφει εκεί που ξεκίνησαν όλα, στο πυροσβεστικό σταθμό της Νέας Υόρκης, για να συνεργαστεί με τους αρχικούς Ghostbusters, που έχουν δημιουργήσει ένα άκρως απόρρητο εργαστήριο για να απογειώσουν την επιχείρηση κυνηγιού φαντασμάτων.

Όταν, όμως βρίσκουν ένα αρχαίο αντικείμενο που απελευθερώνει διαβολική δύναμη, νέοι και παλιοί Ghostbusters ενώνουν τις δυνάμεις τους για να προστατέψουν την πόλη τους και να σώσουν τον κόσμο από μια δεύτερη Εποχή Παγετώνων».

«Προσοχή. Ψηλός, μελαχρινός και με κα@@@ς στις 12 η ώρα» λέει ο Μάρεϊ στο ξεκίνημα του επίσημου τρέιλερ που δόθηκε στη δημοσιότητα από την Sony Pictures, όταν ένας νέος δαίμονας εμφανίζεται.

Τη σκηνοθεσία ανέλαβε ο Γκιλ Κέναν(Gil Kenan) ο οποίος έγραψε το σενάριο μαζί με τον σκηνοθέτη του «Afterlife» Τζέισον Ράιτμαν(Jason Reitman). Είναι επίσης εκτελεστικός παραγωγός μεταξύ άλλων, με τον Ακρόιντ και την Τζοάνν Περριτάνο(JoAnn Perritano).

«Μακάρι να μπορούσα να γυρίσω πίσω στο 1984 και να πω στο παιδί από την έκτη σειρά του Mann Valley West ότι μια μέρα θα σκηνοθετούσε μια ταινία ‘Ghostbusters’», ανέφερε ο Kέναν σε δήλωσή του όταν ανακοινώθηκε ότι θα αναλάβει τη σκηνοθεσία.

Σύμφωνα με το Variety, η ταινία θα κάνει πρεμιέρα στις αμερικανικές αίθουσες στις 22 Μαρτίου.

To άρθρο Οι Ghostbusters επιστρέφουν: Μπιλ Μάρεϊ, Νταν Ακρόιντ και όλη η αρχική ομάδα σε νέες περιπέτειες δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button