ΕνημέρωσηΟικονομία

Η Hero Mavrick 440που ξεχωρίζει από το πλήθος – Galaksias Portal News

του Νεκτάριου Διατσίδη

Τον Ιούλιο του 2023, η Hero MotoCorp και η Harley-Davidson παρουσίασαν την Harley-Davidson X440 στην Ινδία. Το παγκόσμιο ενδιαφέρον ήταν πολύ μεγάλο. Οι προκρατήσεις έγιναν τόσο γρήγορα, που οι άνθρωποι στη Hero έκαναν ότι μπορούσαν για να παραδώσουν στους πρόθυμους πελάτες τους την Harley-Davidson X440 σχεδόν αμέσως μόλις ήταν έτοιμη. Ακόμη και οι αναπόφευκτες αυξήσεις των τιμών μετά την εξάντληση της ελκυστικής πρώτης περιόδου τιμολόγησης δεν μπορούσαν να αποτρέψουν τους θαυμαστές.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αν και η Hero ήταν ξεκάθαρο από την αρχή ότι είχε επίσης σχέδια να αναπτύξει μια μοτοσυκλέτα με την επωνυμία Hero χρησιμοποιώντας τον ίδιο κινητήρα TorqX που έκανε το ντεμπούτο του στην Harley-Davidson X440, οι θαυμαστές της Harley ξεκαθάρισαν ότι ήθελαν τη μοτοσυκλέτα τους.
Η Hero είναι ένας από τους μεγαλύτερους κατασκευαστές μοτοσυκλετών εδώ και χρόνια, και δεν θα έφτανε σε αυτό το μέγεθος αν δεν έφτιαχνε μοτοσυκλέτες που θέλουν οι άνθρωποι να οδηγούν. Ήταν ξεκάθαρο ότι η Hero Mavrick 440 είχε κάποιες μεγάλες προσδοκίες να καλύψει και τώρα επιτέλους έχει αποκαλυφθεί αυτό το νέο μοντέλο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Έτσι λοιπόν η Hero Mavrick 440 τροφοδοτείται από τον αερόψυκτο και ελαιόψυκτο μονοκύλινδρο κινητήρα 440κ.εκ. TorqX που τροφοδοτεί επίσης την Harley-Davidson X440. Η ισχύς και η ροπή παραμένουν ίδιες, με τη Mavrick X440 να αποδίδει 27.37 ίππους στις 6,000 σ.α.λ. και ροπή 38 Nm στις 4,000 σ.α.λ. Η διάμετρος και η διαδρομή είναι 79.6 χλστ. επί 88.4 χλστ. και ο λόγος συμπίεσης είναι 9.65:1. Συνδυάζεται με κιβώτιο έξι σχέσεων.
H Mavrick 440 διαθέτει σωληνωτό πλαίσιο, μη ρυθμιζόμενο τηλεσκοπικό μπροστινό πιρούνι και διπλά αμορτισέρ πίσω. Οι ζάντες είναι 17 ιντσών και διαθέτει δισκόφρενα μπροστά και πίσω. Η χωρητικότητα της δεξαμενής καυσίμου είναι 13.5 λίτρα. Το μεταξόνιο είναι 1,388 χλστ.το μήκος είναι 2,100 χλστ., το πλάτος 868 χλστ. και το ύψος είναι 1,112 χλστ.. Η απόσταση από το έδαφος είναι 175 χλστ. και το ύψος της σέλας είναι 803 χλστ.. Το βάρος διαφέρει ανάλογα με το αν θα γίνει επιλογή κράματος αλουμινίου στις ζάντες ή επιλογή κλασικών με ακτίνες. Με τις αλουμινένιες ζάντες, η Hero Mavrick 440 ζυγίζει 187 κιλά, ενώ με τις ακτινωτές, ζυγίζει 191 κιλά. Το μη αναρτώμενο βάρος είναι σημαντικό ως προς αυτή τη διαφορά και είναι μια μεγάλη διαφορά βάρους.

Ενώ η Hero MotoCorp παρουσίασε την Mavrick 440, μέχρι στιγμής η εταιρεία λέει μόνο ότι οι προκρατήσεις για αυτή τη μοτοσυκλέτα θα ξεκινήσουν σύντομα. Δεν έχει δοθεί ακόμη ημερομηνία, ούτε υπάρχουν επίσημες πληροφορίες τιμολόγησης αυτή τη στιγμή. Η εντυπωσιακή εμφάνισή της σίγουρα θα προκαλέσει μεγάλο αγοραστικό ενδιαφέρον όπως και η Harley-Davidson X440.

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button