Τρόπος Ζωής

Σοκαρίστηκα, ρωτούσαν την κόρη μου στο σχολείο «τι έγινε με τον μπαμπά σου» – Galaksias Portal News

«Ήταν η πρώτη φορά που συνέβη κάτι τέτοιο και σοκαρίστηκα», λέει ο Γιάννης Στάνκογλου, σχολιάζοντας τα όσα είχαν μεταδοθεί από την εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή για την προσωπική του ζωή.

Ο Γιάννης Στάνκογλου βρέθηκε καλεσμένος, το πρωί της Δευτέρας (05.02.2024), στην εκπομπή «MEGA Καλημέρα» και μίλησε με την Ελεονώρα Μελέτη για το Ναυάγιο, όπου πρωταγωνιστεί, το θέατρο αλλά και το περιστατικό με την προσωπική του ζωή.

Πριν από μήνες, στην εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή είχε ειπωθεί ότι ο Γιάννης Στάνκογλου ήταν σε σχέση με γνωστή παρουσιάστρια. Ο ηθοποιός το διέψευσε και σήμερα μιλώντας με την Ελεονώρα Μελέτη, είπε: «Ήταν για μένα κάτι το οποίο δεν το είχα ανάγκη, δεν είχα δώσει κανένα δικαίωμα, δε συνέβη κάτι.

Ας μη λέμε ψέματα, ήταν κάτι που και μένα με τάραξε στην αρχή, προσπάθησα να δω τι έγινε. (…) Είπα να πάρω την Τσιμτσιλή και να της πω τι και πώς… Αλλά είδα ότι αυτό συνεχίστηκε.

Ακόμα και συγγνώμη να ζητήσει κάποιος μετά από ένα ψέμα, μια βλακεία, κάτι λάθος, αυτά τα πράγματα μένουν. Ευτυχώς πρόλαβα και το είπα στα παιδιά μου. Την άλλη μέρα πήγε η κόρη μου στο σχολείο και τη ρωτούσαν οι φίλοι της “τι έγινε με τον μπαμπά σου;”.

Δεν έχω ξαναβρεθεί σε τόσο δύσκολη θέση, ένιωθα πολλά χρόνια ότι με σέβονται και ότι σέβονται τη δουλειά μου. Ήταν η πρώτη φορά και γι’ αυτό σοκαρίστηκα τόσο».

Σε άλλο σημείο, είπε: «Δε θέλω τα παιδιά μου να με δουν στα “μανταλάκια” για αυτούς τους λόγους (σ.σ. σχέσεις). Είμαι ένας άνθρωπος και ηθοποιός που δεν έχω δώσει δικαιώματα. Όταν θέλω να μιλήσω θα μιλήσω, όταν δε θέλω να μιλήσω δε θα μιλήσω και δεν έχει κανείς δικαίωμα να μιλήσει εκ μέρους μου».

  

Ο Γιάννης Στάνκογλου, μίλησε και για τη σχέση με τα παιδιά του: «Ανησυχώ για τα παιδιά μου, πιστεύω όταν οι γονείς επικοινωνούν με τα παιδιά, μιλάνε ανοιχτά, δίνουν αγάπη και τα παιδιά γίνονται εκτός από φίλοι καταλαβαίνουν μέχρι που… θα έρθουν να σου μιλήσουν.

Πριν τα παιδιά ήταν εύκολο να τα “πάρω” από το ένα δευτερόλεπτο στο άλλο. Ξέροντας ότι δεν πρέπει να το βιώσουν αυτό, έπρεπε να βλέπουν έναν γονιό που να είναι κάπως ισορροπημένος, που μπορεί να εκφραστεί στα δύσκολά του, να υπάρχει μια ισορροπία. Αγαπώ πιο βαθιά, περισσότερο μετά των ερχομό των παιδιών μου και με ανιδιοτέλεια».

Για την καθημερινότητά του, ο Γιάννης Στάνκογλου, είπε: «Σηκώνομαι από τις 06:30, ετοιμάζω τα παιδιά μου. Νιώθω πολύ ευτυχισμένος, από μικρός δεν κοιμόμουν πολύ, ακόμα και όταν ξενυχτούσα.

Μεγαλώνοντας καταλαβαίνω ότι όταν ξυπνάς νωρίς έχεις πολύ χρόνο μπροστά σου να κάνεις πράγματα που σου αρέσουν. Αν έχω γύρισμα θα πάω, αν δεν έχω μπορεί να κάτσω να διαβάσω, να μάθω τα λόγια μου, να διαβάζω ένα βιβλίο, να κάνω δουλειές εξωτερικές, πολλά πράγματα.

Έχω ξεκινήσει γυμναστήριο ύστερα από 2 χρόνια, είχα πάθει ένα διάστρεμμα και λόγω του πολύ φόρτου εργασίας δεν είχα τον χρόνο».

Φέτος, ο γνωστός ηθοποιός αποφάσισε να μην κάνει θέατρο. «21 χρόνια συνεχόμενα θέατρο, φέτος δεν κάνω, μου φαίνεται περίεργο σαν όαση αυτή περίοδος. Έχει μεγάλη διαφορά, έχεις τα Σαββατοκύριακα δικά σου, πρώτη φορά δε δούλεψα Πρωτοχρονιά και Χριστούγεννα, πραγματικά μου έχει δώσει πολλή δύναμη.

Μετά “Το Νησί” και για 11 χρόνια έλεγα “όχι” στην τηλεόραση γατί δεν έβλεπα κάτι ενδιαφέρον που να με εξιτάρει στο σενάριο. Είχα προτάσεις αλλά δεν το είχα ανάγκη εκείνη την στιγμή. Όσο διάστημα δεν έκανα τηλεόραση, έκανα πάρα πολύ θέατρο. 4 – 5 μήνες πριν 10 χρόνια έκανα 14 παραστάσεις την εβδομάδα.

Έχω κάνει και πολύ κινηματογράφο, το θέατρο το έχω χορτάσει γιατί έχω κάνει ωραίες δουλειές, είμαι γεμάτος από το θέατρο. Σινεμά, αν και έχω κάνει πάρα πολύ, είναι κάτι το οποίο το αγαπώ πολύ και θέλω να κάνω κάτι να γουστάρω. Είδα το Poor Things του Λάνθιμου και έπαθα πλάκα».

To άρθρο Γιάννης Στάνκογλου: Σοκαρίστηκα, ρωτούσαν την κόρη μου στο σχολείο «τι έγινε με τον μπαμπά σου» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button