Τρόπος Ζωής

Η αναπάντεχη έκπληξη στη Νατάσσα Θεοδωρίδου – 18χρονος της έκανε πρόταση γάμου στη σκηνή

Μια διαφορετική βραδιά έζησε το βράδυ του Σαββάτου (3.2.2024) η τραγουδίστρια Νατάσα Θεοδωρίδου, καθώς ένας 18χρονος θαυμαστής της ανέβηκε στην σκηνή και της έκανε πρόταση γάμου.

Πιστή στο ραντεβού της, η Νατάσα Θεοδωρίδου καλησπέρισε το κοινό που για ένα ακόμα βράδυ είχε γεμίσει ασφυκτικά το νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίζεται η αγαπημένη τραγουδίστρια.

Λίγη ώρα αργότερα, ένας 18χρονος θαυμαστής της ανέβηκε στη σκηνή και, αφού της προσέφερε λουλούδια κι ένα μονόπετρο, της… έκανε πρόταση γάμου!

Εκείνη έκπληκτη αλλά χαμογελαστή από την κίνηση του νεαρού θαυμαστή της, του απάντησε ότι έχει ήδη δυο διαζύγια, ωστόσο – χαριτολογώντας – είπε ότι δέχεται και ζήτησε να βγάλουν βίντεο τα όσα συνέβαιναν για να το δείξει στη μητέρα της.

Στη συνέχεια, αφιέρωσε στον 18χρονο το «αν υπάρχει παράδεισος», όπου και το τραγούδησαν μαζί με τον κόσμο που για ακόμα μια νύχτα είχε κάνει sold out το νυχτερινό κέντρο με τον νεαρό θαυμαστή της να μην μπορεί να σταματήσει να χαμογελάει.

To άρθρο Η αναπάντεχη έκπληξη στη Νατάσσα Θεοδωρίδου – 18χρονος της έκανε πρόταση γάμου στη σκηνή δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button