Τρόπος Ζωής

Ο «τσαντίλας» ο Λάμπρος Κωνσταντάρας, το «αντράκι» Ρένα Βλαχοπούλου και ο βάσανο της Αλίκης Βουγιουκλάκη – Galaksias Portal News

Η Μάρω Κοντού θυμήθηκε τη Ρένα Βλαχοπούλου, την Αλίκη Βουγιουκλάκη, τον Λάμπρο Κωνσταντάρα και τα όσα τους χαρακτήριζαν. Η γνωστή ηθοποιός βρέθηκε καλεσμένη σήμερα (16.02.2024) στο Στούντιο 4.

«Θαύμαζα τη Ρένα Βλαχοπούλου για τον χαρακτήρα της» είπε η Μάρω Κοντού στη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο, περιγράφοντας μάλιστα και την άποψη που είχε η σπουδαία Κατίνα Παξινού.

Κάποτε, θυμήθηκε, ρώτησε την Κατίνα Παξινού ποια είναι η μεγαλύτερη ηθοποιός. Τότε μεσουρανούσαν ηθοποιοί όπως η Λαμπέτη και η Μανωλίδου, θυμήθηκε η Μάρω Κοντού. «Ταλέντο από το Θεό;», ρώτησε η Παξινού και απάντησε: «Τη Ρένα Βλαχοπούλου».

«Ήταν “αντράκι” με την καλή έννοια. Ειλικρινέστατη και βοηθούσε πολύ χωρίς αν φαίνεται», είπε η Μάρω Κοντού, προσθέτοντας ότι ήταν μπροστά σε τουλάχιστον δυο περιπτώσεις που η Ρένα Βλαχοπούλου είχε βοηθήσει ανθρώπους σε ανάγκη.

  

Αναφερόμενη στην Αλίκη Βουγιουκλάκη, η Μάρω Κοντού είπε πως «ήταν ανειλικρινής με τον εαυτό της» και «το έπιανες σε μια συνεργασία. Πρέπει να ήταν βάσανο για εκείνη.

Νομίζω ότι ήταν βασανιστήριο το να γίνει λαϊκό είδωλο. Εμένα δεν με ενδιάφερε, δεν το ήθελα».

 

Αναφερόμενη στις σχέσεις της με συναδέλφους της, η γνωστή πρωταγωνίστρια είπε: «το δέσιμο με τους συναδέλφους γινόταν αυτόματα μετά την ταινία. Δηλαδή καταλάβαινες αν θα συνεχίσεις ή δεν θα συνεχίσεις τη σχέση μαζί τους. Ας πούμε, με τον Γιώργο Κωνσταντίνου είμαστε φίλοι. Με τον Λάμπρο Κωνσταντάρα δεν είχαμε το μετά.

  

Είχα εγώ τις δικές μου ιστορίες, είχε εκείνος τα δικά του. Ιδιαίτερος άνθρωπος ο Λάμπρος. Νομίζω ότι ήταν λίγο δυσκολούλης. Τσαντίλας, εντάξει! Τσαντίλας».

To άρθρο Μάρω Κοντού: Ο «τσαντίλας» ο Λάμπρος Κωνσταντάρας, το «αντράκι» Ρένα Βλαχοπούλου και ο βάσανο της Αλίκης Βουγιουκλάκη δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button