Τρόπος Ζωής

Η Συνεταιριστική Τράπεζα Ηπείρου επιλέγει την cloud ταμειακή SmartCashier για τα νέα POS που διαθέτει

Η Συνεταιριστική Τράπεζα Ηπείρου ανακοίνωσε τη σύναψη συνεργασίας με την εταιρεία Retail Management Solutions για την εγκατάσταση της εφαρμογής SmartCashier, της πρώτης cloud ταμειακής μηχανής, στα νέα POS που διαθέτει. Πλέον, τα σύγχρονα και ασφαλή Android POS της Τράπεζας Ηπείρου προσφέρουν λύση Ηλεκτρονικής τιμολόγησης με απευθείας σύνδεση με την πλατφόρμα myDATA, με υψηλή ταχύτητα και μέγιστη ασφάλεια εκτέλεσης συναλλαγών.

Το SmartCashier είναι μια cloud εφαρμογή, η οποία παρέχει τη δυνατότητα έκδοσης όλων των παραστατικών, όπως Αποδείξεις Λιανικής, Αποδείξεις Παροχής Υπηρεσιών, Τιμολόγια, Τιμολόγια Παροχής Υπηρεσιών, Δελτία Αποστολής, Χειρόγραφα Τιμολόγια και Αποδείξεις, Πιστωτικά κλπ. Όλα τα προβλεπόμενα παραστατικά διαβιβάζονται online στο MyData μέσω Παρόχου Ηλεκτρονικής Τιμολόγησης. Με την εγκατάσταση της ταμειακής εφαρμογής SmartCashier, η Συνεταιριστική Τράπεζα Ηπείρου ενισχύει σημαντικά τη θέση της, καθώς αναβαθμίζει τις υπηρεσίες της και βελτιώνει την εμπειρία χρήσης των πελατών της. Η συγκεκριμένη ενέργεια εντάσσεται στο πλαίσιο της ψηφιακής αναβάθμισης της Τράπεζας, με στόχο την άμεση και ποιοτική εξυπηρέτηση των πελατών της αλλά και τη διατήρηση της ισχυρής της θέσης στην Ήπειρο, για την ενίσχυση της τοπικής κοινωνίας και οικονομίας.

Ο κ. Ιωάννης Βουγιούκας, Διευθύνων Σύμβουλος της Συνεταιριστικής Τράπεζας Ηπείρου, δήλωσε σχετικά: «Η Τράπεζα Ηπείρου προσφέρει στους πελάτες της ψηφιακή τραπεζική βασισμένη στις τελευταίες παγκόσμιες τάσεις, με υψηλό επίπεδο ασφάλειας και άμεση εξυπηρέτηση, προσωποποιημένη στις ανάγκες του εκάστοτε πελάτη. Μέσα από τη συνεργασία μας με την Retail Management Solutions και την εφαρμογή SmartCashier, αναβαθμίζουμε τα POS μας και βελτιώνουμε συνεχώς τη θέση της Συνεταιριστικής Τράπεζας Ηπείρου, παρέχοντας υψηλή ταχύτητα και μέγιστη ασφάλεια εκτέλεσης συναλλαγών». 

Ο κ. Ιωάννης Κοτρώτσιος, συνιδρυτής της Retail Management Solutions, δήλωσε σχετικά: «Η εφαρμογή smartcashier δίνει την ευκαιρία στους πελάτες της Συνεταιριστικής Τράπεζας Ηπείρου να έχουν σε μία μόνο συσκευή όλες τις απαραίτητες λειτουργίες που χρειάζεται η επιχείρησή τους, με υψηλή αξιοπιστία, ασφάλεια και ταχύτητα. Είμαστε ιδιαίτερα ικανοποιημένοι από αυτή τη συνεργασία που βελτιώνει τις συνολικές υπηρεσίες που προσφέρουμε στις επιχειρήσεις και τους ελεύθερους επαγγελματίες. Η εφαρμογή SmartCashier είναι το πρώτο βήμα στην μετάβαση των επιχειρήσεων στην ψηφιακή πραγματικότητα». 

-Τέλος-

Σχετικά με την Τράπεζα Ηπείρου:

Η ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΗΠΕΙΡΟΥ ιδρύθηκε το 1978 υιοθετώντας το όραμα του ιδρυτή της Ιωάννη Δούμα να στηρίξει και να ενισχύσει την τοπική οικονομία και κοινωνία της ευρύτερης Περιφέρειας Ηπείρου. Σήμερα, συμπληρώνοντας πάνω από 40 χρόνια λειτουργίας η ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΗΠΕΙΡΟΥ είναι η Τράπεζα των 18.000 Ηπειρωτών αλλά και των θεσμικών επενδυτών. Με την συμμετοχή του ΤΕΑ-ΕΑΠΑΕ ως Στρατηγικού Επενδυτή στο μετοχικό κεφάλαιο της Τραπέζης, η Τράπεζα βρίσκεται σε πλεονεκτικότερη θέση για να προχωρήσει την υλοποίηση του επιχειρηματικού της σχεδίου και του οράματός της για μια Ισχυρή Ελληνική Συνεταιριστική Τράπεζα. Το νέο συνεταιριστικό -επιχειρηματικό μοντέλο- πρότυπο που σχεδιάζει η Τράπεζα θα προσδώσει πολλαπλά οφέλη τόσο στην τοπική οικονομία και κοινωνία , όσο και στους εργαζομένους και τους μετόχους .

πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Εντοπίστηκε Adblock

Φαίνεται ότι χρησιμοποιήστε πρόγραμμα ή επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων Υποστήριξε το sainis.gr Οι διαφημίσεις επιτρέπουν τη λειτουργία του sainis.gr Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblock
Advertisment ad adsense adlogger