Τρόπος Ζωής

Κέρδισε πρώτη φορά ο Robert Downey Jr. – Galaksias Portal News

Για δυο πράγματα φημίζεται ο Robert Downey Jr.: το ταλέντο του και το χιούμορ του. Για το ένα, τιμήθηκε με Όσκαρ.

Και ήταν το πρώτο Όσκαρ που κερδίζει στην πολυετή καριέρα του. Ο άνθρωπος που έγινε Iron Man στο σύμπαν της Marvel, έβγαλε τη στολή του για να γίνει εκείνος που «ανέβασε» και «έθαψε» τον… Ρόμπερτ Όπενχαϊμερ. Ο Robert Downey Jr. δεν κέρδισε μόνο τις εντυπώσεις με την ερμηνεία του στην ταινία του Κρίστοφερ Νόλαν!

Ανεβαίνοντας στη σκηνή για να παραλάβει το πρώτο Όσκαρ της καριέρας του, ο Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ, πήρε στα χέρια του το χρυσό αγαλματίδιο και έκανε με τα χέρια του το σήμα της νίκης.

Φυσικά, το Doldy Theatre τον καταχειροκρότησε. Και του άξιζε.

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω την απαίσια παιδική μου ηλικία και την Ακαδημία. Με αυτή τη σειρά», είπε αρχικά ο νικητής του Όσκαρ Β’ Ανδρικού ρόλου, αποδεικνύοντας το δεύτερο χαρακτηριστικό του: το χιούμορ.

Η συγκίνηση ήταν δεδομένη. Πρώτο Όσκαρ είναι αυτό άλλωστε.

Φυσικά, από τις ευχαριστίες του δεν έλειψαν η γυναίκα του που ως κτηνίατρος τον «μάζεψε σαν αδέσποτο, χαρίζοντάς του αγάπη».

Δεν ξέχασε να ευχαριστήσει και τον στυλίστα του…

Για να πάρει σπίτι του το Όσκαρ, ο Robert Downey Jr. νίκησε τον Ράιαν Γκόσλινγκ (Barbie), Ρόμπερτ ντε Νίρο (Οι δολοφόνοι του ανθισμένου φεγγαριού), Μαρκ Ράφαλο (Poor things) και Στέρλινγκ Κ. Μπράουν (American Fiction).

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button