ΑθλητικάΕνημέρωση

Έβγαλαν αντίδραση οι Πειραιώτες στη Super League 1 – Galaksias Portal News

Ο Ολυμπιακός έβγαλε αντίδραση για τον αποκλεισμό στο Κύπελλο Ελλάδας και πήρε τη νίκη με 2-1 επί του Άρη για τη 19η αγωνιστική της Super League 1, μένοντας κοντά στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας του πρωταθλήματος.

Βρίσκοντας το πρώτο γκολ με τον Ναβάρο από το 15′ μετά από λάθος του Χουτεσιώτη και με τον Ροντινέι να πετυχαίνει δεύτερο γκολ με πέναλτι στο 21′, ο Ολυμπιακός “καθάρισε” από νωρίς το ντέρμπι με τον Άρη στη 19η αγωνιστική της Super League 1. Οι “κίτρινοι” μείωσαν στο 90′ με αυτογκόλ του Κίνι, αλλά δεν κατάφεραν ούτε “απειλήσουν” στις καθυστερήσεις, δείχνοντας κουρασμένοι από την υπερπροσπάθεια με την ΑΕΚ στο Κύπελλο Ελλάδας.

Το παιχνίδι

Μετά από ένα αναγνωριστικό πρώτο τέταρτο, ο Ολυμπιακό κατάφερε να ανοίξει το σκορ στην πρώτη καλή στιγμή του αγώνα, με τον Ναβάρο να εκμεταλλεύεται την εξαιρετική σέντρα του Ροντινέι και την κακή έξοδο του Χουτεσιώτη, για να σκοράρει με κεφαλιά στο 15′.

Ο Ολυμπιακός αιφνιδίασε τον Άρη στο ματς και πριν προλάβουν οι “κίτρινοι” να αντιδράσουν βρήκε και ένα δεύτερο γκολ. Ο Ναβάρο κέρδισε πέναλτι για τράβηγμα στην περιοχή και ο Ροντινέι ανέλαβε την εκτέλεση για να στείλει την μπάλα στα δίχτυα για το 2-0 των Πειραιωτών στο ματς στο 21′.

Το ντέρμπι έλαβε έτσι πρόωρο τέλος, αφού η ομάδα του Καρβαλιάλ ήλεγξε πλήρως τον αγώνα και δεν “απειλήθηκε” σε κανένα σημείο από τους γηπεδούχους. Ο Ολυμπιακός ήταν μάλιστα αυτός που έψαξε το γκολ, κυρίως με μακριά σουτ από Αλεξανδρόπουλο και Καρβάλιο, αλλά δεν μπόρεσε να πετύχει και ένα τρίτο γκολ.

Το “σβηστό” ματς στη συνέχεια έγινε “θρίλερ” στα τελευταία λεπτά, καθώς ο Άρης μείωσε το σκορ σε 2-1 στο 90′, με τον Κίνι να πετυχαίνει αυτογκόλ, μετά από κακό πλασέ του Ζαμόρα προ του Πασχαλάκη. Οι “κίτρινοι” είχαν την ευκαιρία να ψάξουν την ισοφάριση στις καθυστερήσεις, αλλά έδειξαν να μην έχουν δυνάμεις και ο Ολυμπιακός κράτησε εύκολα το προβάδισμα και πήρε τη νίκη στο ντέρμπι του “Βικελίδης”.

Οι συνθέσεις στο Άρης – Ολυμπιακός

Άρης: Χουτεσιώτης – Οντουμπάτζο (66’ Μοντόγια), Φαμπιάνο, Ρόουζ, Φεράρι – Βερστράτε, Νταρίντα – Πάρντο (56’ Ζαμόρα), Παναγίδης (75’ Φετφατζίδης), Σουλεϊμάνοφ (56’ Σαβέριο) – Μορόν (66’ Γκαρθία)

Ολυμπιακός: Πασχαλάκης – Ροντινέι, Ρέτσος, Ντόη (85’ Μπιανκόν), Κίνι – Έσε, Αλεξανδρόπουλος, Καρβάλιο – Μασούρας, Μαρτίνς (64’ Ποντένσε), Ναβάρο (85’ Φορτούνης).

 

To άρθρο Άρης – Ολυμπιακός 1-2: Έβγαλαν αντίδραση οι Πειραιώτες στη Super League 1 δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button