ΕνημέρωσηΟικονομία

Χρεωστική ή πιστωτική; Τις απαντήσεις στα διλήμματα τις δίνει η… Εθνική Τράπεζα

Πόσες φορές δεν έχετε σκεφτεί «αχ και να μπορούσα να χρησιμοποιήσω τη χρεωστική ως πιστωτική;».

Είτε είναι κάποια ανάγκη της καθημερινότητας, είτε κάποια αγορά για το σπίτι είτε θέλετε να αγοράσετε απλά κάτι για τον εαυτό σας, το ζητούμενο είναι να υπάρχει επιλογή.

Είναι σπουδαίο να ξέρεις ότι ανά πάσα στιγμή, υπάρχει η ελευθερία, η δυνατότητα, όπως θέλετε πείτε το, να κάνεις την επιλογή που θα ικανοποιήσει το «θέλω» σου. Και κυρίως, να μη χρειαστεί να «αφήσεις κάτι» πίσω.

Όπως η δράση έχει αντίδραση έτσι και κάθε επιλογή έχει το «τίμημά» της. Ή μήπως όχι;

Τώρα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την χρεωστική ως πιστωτική απλά και μόνο γιατί μπορεί να είναι η… ίδια κάρτα. Δυο σε ένα. Dual.  

Μια κάρτα που έρχεται να κάνει τη ζωή μας ακόμη πιο εύκολη και τις επιλογές, περισσότερες. Γιατί όταν υπάρχουν επιλογές, τα πράγματα είναι ακόμη πιο εύκολα.

Είναι η νέα κάρτα Dual από την Εθνική Τράπεζα. Η κάρτα που μας δίνει όλες τις επιλογές στο χέρι. Βασικά, που μας δίνει αμέτρητες επιλογές.

Είναι η κάρτα που μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε είτε ως χρεωστική είτε ως πιστωτική. Το λέει και τ’ όνομά της άλλωστε: dual. Πρωτοποριακή, καινοτόμα, η πρώτη κάρτα στην ελληνική τραπεζική αγορά, με παράλληλη χρεωστική και πιστωτική λειτουργικότητα, χαρίζει την ελευθερία στις αγορές που όλοι θέλουμε.

Με την κάρτα Dual της Εθνικής Τράπεζας γίνεται ακόμη πιο εύκολο το να κάνεις τις αγορές που χρειάζεσαι, από την πιο μικρή έως την πιο μεγάλη. Από το «λίγο» για την καθημερινότητα μέχρι το «μεγάλο» που θα ικανοποιήσει ανάγκες και «θέλω».

Από το να πάρεις τον καφέ σου μέχρι να κλείσεις τα εισιτήρια για το ταξίδι που πάντα ονειρευόσουν ή να αποκτήσεις τον καναπέ που λείπει από το σαλόνι σου ή να κάνεις δώρο στον εαυτό σου ένα νέα smart watch.

Η Dual συνάδει με την σύγχρονη πελατοκεντρική φιλοσοφία της Εθνικής Τράπεζας. Με προϊόντα, υπηρεσίες και πρωτοποριακές λύσεις ευελιξίας στην καθημερινή διαχείριση των οικονομικών σου, που σου επιτρέπουν να κινείσαι ελεύθερα.

Και υπάρχει και καλύτερο: Με την Dual οι επιλογές είναι πολλές! Αγορές, προνόμια, εξοικονόμηση, όλα στα χέρια σου. Απολαμβάνεις αυτόματα τα πλεονεκτήματα του προγράμματος επιβράβευσης Go For More, συμμετέχοντας σε έναν κόσμο ανταμοιβών και προνομίων που θα είναι μαζί σου σε κάθε βήμα.

Με το Go For Μore, όσο περισσότερο χρησιμοποιείς την κάρτα Dual τόσο περισσότερους πόντους κερδίζεις! Τους πόντους που συγκεντρώνεις μπορείς να τους εξαργυρώσεις σε ευρώ σε πάνω από 7.500 συνεργαζόμενες επιχειρήσεις, πληρώνοντας έτσι λιγότερο ή και καθόλου.

Bonus; Έχεις και δωρεάν ταξιδιωτική ασφάλιση.

Η νέα κάρτα Dual προσφέρεται μόνο από την Εθνική Τράπεζα και ανοίγει νέες προοπτικές και δυνατότητες, με περισσότερη ευελιξία, για έναν κόσμο όπου οι επιλογές όχι μόνο δεν περιορίζονται, αλλά πολλαπλασιάζονται.

Και αυτή είναι μόνο η αρχή.

Ανακαλύψτε το νέο καινοτόμο προϊόν της Εθνικής Τράπεζας εδώ.

To άρθρο Χρεωστική ή πιστωτική; Τις απαντήσεις στα διλήμματα τις δίνει η… Εθνική Τράπεζα δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button