ΕνημέρωσηΠολιτική

Λάθος η καταψήφιση της επιστολική ψήφου, να μην γίνει μέλος ο πρώην Δήμαρχος Ιάσμου – Galaksias Portal News

Την διαφωνία του με την καταψήφιση του νομοσχεδίου για την επιστολική ψήφο στις εθνικές εκλογές εξέφρασε ο Γιάννης Ραγκούσης στην Πολιτική Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ, όπως και για την ένταξη στο κόμμα του του πρώην Δήμαρχου Ιάσμου Ουντέρ Μουμίν.

Ο Γιάννςη Ραγκούσης έθεσε ανοιχτά στην Πολιτική Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ θέμα απόρριψης του πρώην Δημάρχου, λέγοντας πως δεν μπορεί να γίνει μέλος, ενώ τόνισε πως ο ΣΥΡΙΖΑ έπρεπε να υπερψηφίσει την επιστολική ψήφο στις εθνικές εκλογές.

Επίσης είπε πως είναι απολύτως συνετή και υπεύθυνη η αρχική τοποθέτησή του κόμματος στα αμυντικά θέματα και το θέμα των F-35, και πως πρέπει να υπάρξει αυστηρή κοστολόγηση εξαγγελιών.

Υπενθυμίζεται πως ο Ουντέρ Μουμίν ως Δήμαρχος Ιάσμου είχε κατηγορηθεί για στενές σχέσεις με την κυβέρνηση Ερντογάν, φτάνοντας σε σημείο να παύσει από τα καθήκοντά τους Αντιδημάρχους και Προϊσταμένους Τμημάτων του Δήμου ως Γκιουλενιστές.

To άρθρο Ραγκούσης στην ΠΓ του ΣΥΡΙΖΑ: Λάθος η καταψήφιση της επιστολική ψήφου, να μην γίνει μέλος ο πρώην Δήμαρχος Ιάσμου δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button