Κόσμος

Βαθμός για τον Ατρόμητο με buzzer beater του Τζοβάρα, 1-1 με τον Πανσερραϊκό – Galaksias.com

Όπως συνέβη και στον αγώνα  για την κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος ο Πανσερραϊκός βρέθηκε μία ανάσα το Σάββατο από τη νίκη στο Περιστέρι, ωστόσο ο Ατρόμητος με γκολ στις καθυστερήσεις ισοφάρισε σε 1-1, στο ματς των δύο ομάδων, για την 3η αγωνιστική των πλέι άουτ της Super League.

Στο 18ο λεπτό τα «λιοντάρια» πήραν το προβάδισμα με κεφαλιά του Άλεξιτς, με τον Τζοβάρα να ισοφαρίζει στο 90+4′ μετά από τραγικό λάθος του Χοβάν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

ΤΟ ΓΚΟΛ ΤΟΥ ΑΛΕΞΙΤΣ

Οι φιλοξενούμενοι ήταν καλύτεροι στο μεγαλύτερο διάστημα του πρώτου ημιχρόνου, πιο ουσιαστικοί, επικίνδυνοι και κατάφεραν να πάρουν προβάδισμα στο σκορ με την συμπλήρωση 18 λεπτών αγώνα χάρη σε δυνατή κεφαλιά του Άλεξιτς, που σηκώθηκε ψηλά σε εκτέλεση φάουλ του Ουάρντα κι «εκτέλεσε» τον Μαρκετζάνι φτάνοντας τα έξι γκολ στο πρωτάθλημα.

Ο Ατρόμητος φάνηκε στο 30ό λεπτό με την ατομική προσπάθεια του Ρομπάιγ που κατέληξε σε φαλτσαριστό σουτ το οποίο μπλόκαρε ο Χόβαν, ενώ στο επόμενο λεπτό ο Μπέργκστρεμ πρόλαβε την τελευταία στιγμή τον Βέργο, πριν ο Έλληνας επιθετικός πλασάρει.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η τελευταία αξιόλογη στιγμή στο πρώτο μισό καταγράφηκε στο 35΄ και ήταν επίσης για τον Ατρόμητο, όταν οι Περιστεριώτες αναπτύχθηκαν καλά και ο Κιβρακίδης έκανε την τελική προσπάθεια σουτάροντας άστοχα.

Η ομάδα των δυτικών προαστίων συνέχισε να πιέζει και στο δεύτερο ημίχρονο, χάνοντας την μεγάλη ευκαιρία για την ισοφάριση στο 47΄: ο δραστήριος Ρομπάιγ έκανε εξαιρετική προσπάθεια, πέρασε τον Δεληγιαννίδη αλλά το πλασέ του κατέληξε στην οριζόντια δοκό.

Στο 61΄ ο Βέργος αστόχησε σε κεφαλιά, στο 64΄ ο Έντερ σούταρε άστοχα και κάπου εκεί ολοκληρώθηκε ο επιθετικός οίστρος της ομάδας του Ίλιτς, που κινδύνεψε να δεχθεί και δεύτερο γκολ στο 85΄, όταν ο Γούλερι έκανε την προσπάθεια και γύρισε στον Ουάρντα, ο οποίος αστόχησε.

Κι εκεί που όλοι περίμεναν τον Τσαγκαράκη να σφυρίξει την λήξη, στο 90΄+4 και σε φάουλ που εκτελέστηκε από τα δεξιά ο Τζοβάρας πήδηξε πιο ψηλά από όλους και ισοφάρισε, εκμεταλλευόμενος την απίστευτα κακή έξοδο του Χόβαν.

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Πομόνης, Κούεν, Τζαβέλλας, Τζοβάρας, Έντερ, Τσακμάκης – Άλεξιτς, Δεληγιαννίδης, Μορέιρα

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Σάσα Ίλιτς): Mαρκετζάνι, Κυβρακίδης, Τσακμάκης, Τζαβέλλας, Πομόνης, Έρλινγκμαργκ (46΄ Έντερ), Φριντζόνσον (46΄ Βαλένσια), Κούεν, Ρομπάιγ (62΄ Τζοβάρας), Ντιρκς (46΄ Βρακάς), Βέργος (69΄ Αντζιέλσκι)

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ (Πάμπλο Γκαρσία): Χόβαν, Δεληγιαννίδης, Μπέργκστρεμ, Αυλωνίτης, Πεταυράκης, Μορέιρα, Ουεντραόγκο, Ουάρντα (90΄+3 Μασκανάκης)ι), Άλεξιτς (85΄ Σοφιανός), Μπετανκόρ (66΄ Χατζηστραβός)

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button