Υγεία & Διατροφή

Χωρίς Βιεϊρίνια και στο ντέρμπι, αγωνία για Σαμάτα – Galaksias Portal News

Στην τελική ευθεία έχει μπει πλέον η προετοιμασία του ΠΑΟΚ για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, που θα διεξαχθεί την Κυριακή (28/1, 20:30) στην Τούμπα, στο πλαίσιο της 20ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League.

Ο Αντρέ Βιεϊρίνια ακολούθησε και σήμερα ατομικό πρόγραμμα στο γήπεδο, κάτι που σημαίνει πως ο Ραζβάν Λουτσέσκου θα στερηθεί των υπηρεσιών του αρχηγού των «ασπρόμαυρων» γι’ ακόμη ένα παιχνίδι, καθώς η τελευταία εμφάνιση του Πορτογάλου ήταν στο τοπικό ντέρμπι με τον Άρη, στις 7/1.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Φυσικά, πλην του πολύπειρου άσου ο Ρουμάνος προπονητής δεν μπορεί να υπολογίζει, επίσης, στις υπηρεσίες των Γουίλιαμ Τρόοστ-Εκόνγκ και Αλι Σαμάτα που βρίσκονται με τις εθνικές ομάδες της Νιγηρίας και της Τανζανίας, αντίστοιχα, στο Κύπελλο Εθνών Αφρικής.

Ο 30χρονος κεντρικός αμυντικός παίζει το Σάββατο με τους «σούπερ αετούς» κόντρα στο Καμερούν για τους «16» της διοργάνωσης. Ωστόσο, έχοντας απουσιάσει, λόγω ενοχλήσεων, από το προηγούμενο παιχνίδι της ομάδας του Ζοσέ Πεσέιρο, στους «ασπρόμαυρους» αναμένουν με αγωνία τα νέα για την κατάστασή του.

Όπως και γι’ αυτή του 31χρονου επιθετικού, ο οποίος έγινε αναγκαστική αλλαγή στα τελευταία λεπτά της χθεσινής (24/1) αναμέτρησης απέναντι στο Κονγκό. Η Τανζανία αποκλείστηκε από τη συνέχεια του τουρνουά και οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ περιμένουν την επιστροφή του Σαμάτα, προκειμένου να διαπιστώσουν το μέγεθος του προβλήματος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Την Παρασκευή (26.01) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 11:00 στο γήπεδο της Τούμπας.

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button