Επικαιρότητα

Ενημέρωση για ρυθμίσεις οφειλών προς τη ΔΕΥΑΚ – Αναλυτικά η ανακοίνωση της επιχείρησης

Η Δ.Ε.Υ.Α. Κοζάνης είναι μια κοινωφελής Επιχείρηση που από την πρώτη μέρα της ίδρυσης της παρέχει υψηλές και αποτελεσματικές υπηρεσίες σε καίριους τομείς σε όλους τους πολίτες του Δήμου Κοζάνης.

Η βιωσιμότητα και η εύρυθμη λειτουργία της βασίζεται στην αποπληρωμή των λογαριασμών που εκδίδει για τις υπηρεσίες που παρέχει.
Για αυτό έχει μεγάλη και καθοριστική σημασία το να αποπληρώνονται οι λογαριασμοί αυτοί απ’ όλους τους πολίτες.

Η Δ.Ε.Υ.Α. Κοζάνης αναγνωρίζοντας τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν πολλοί συμπολίτες μας λόγω της δύσκολης οικονομικής κατάστασης που βιώνουμε όλοι μας, φρόντισε εδώ και καιρό να δημιουργήσει ένα πρόγραμμα αποπληρωμής οφειλών, τέτοιο που να ανταποκρίνεται σε όλους, ανάλογα με τις δυνατότητες του καθένα.

Θα θέλαμε, λοιπόν, να απευθυνθούμε και πάλι προς όλους τους οφειλέτες της Επιχείρησης και να τους ζητήσουμε να προσέλθουν μέχρι την Πέμπτη 29 Φεβρουαρίου 2024 στα γραφεία μας, προκειμένου να αποπληρώσουν ή να ρυθμίσουν τις οφειλές τους.

Αυτό δεν είναι μόνο υποχρέωση τους αλλά διασφαλίζει την ισονομία που πρέπει να υπάρχει για όλους τους πολίτες- καταναλωτές.

Σε περίπτωση που ορισμένοι δεν φροντίσουν να αποπληρώσουν ή να ρυθμίσουν τις οφειλές τους εντός της προθεσμίας αυτής η Επιχείρηση θα βρεθεί στη δυσάρεστη αλλά αναπόφευκτη θέση να λάβει τα απαραίτητα μέτρα.
Σας ευχαριστούμε.

Υ.Γ. Όσοι ενδιαφέρονται να δουν αναλυτικά το πρόγραμμα αποπληρωμής οφειλών μπορούν να επισκεφτούν την ηλεκτρονική διεύθυνση https://www.deyakozanis.gr/wp-content/uploads/2024/01/rithmiseis2024.pdf

Από την ΔΕΥΑΚ

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button