ΕνημέρωσηΤεχνολογία

Σε κίνδυνο η διοργάνωση του Μουντιάλ 2030 – Galaksias Portal News

Σε κίνδυνο βρίσκεται πλέον το Μουντιάλ 2030 που έχει ανατεθεί στις Ισπανία, Μαρόκο και Πορτογαλία, μετά την αστυνομική επιχείρηση με τις έρευνες στα κεντρικά γραφεία της ισπανικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας (RFEF) και τις 7 συλλήψεις, μεταξύ των οποίων και αξιωματούχοι της.

Το αναφέρουν τα ιβηρικά ΜΜΕ, καθώς η μεσογειακή υποψηφιότητα για τη διοργάνωση του Παγκοσμίου Κυπέλλου εκείνης της χρονιάς θα πρέπει να επικυρωθεί από τη FIFA τον Δεκέμβριο του 2024.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Η Ομοσπονδία θα πρέπει να δώσει εξηγήσεις για να διασφαλίσει την ακεραιότητα και την ενότητα με τους υπόλοιπους οργανωτικούς οργανισμούς», αναφέρει η ιστοσελίδα 20 Minutos.

Εν τω μεταξύ, η υπεράσπιση του Λουίς Ρουμπιάλες διασφάλισε ότι ο πρώην πρόεδρος της Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, που βρίσκεται στο εξωτερικό (Δομινικανή Δημοκρατία), θα επιστρέψει στην Ισπανία στις 6 Απριλίου, για να τεθεί στην πλήρη διάθεση της δικαστικής αρχής, σύμφωνα με ανακοίνωση που εστάλη στον ανακριτή της υπόθεσης.

Ο Ρουμπιάλες βρίσκεται υπό έρευνα για φερόμενη διαφθορά, άδικη διοίκηση και ξέπλυμα βρόμικου χρήματος σε συμβόλαια που υπογράφηκαν τα τελευταία 5 χρόνια στην κορυφή της Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, ξεκινώντας από αυτά για τη μεταφορά του Σούπερ Καπ Ισπανίας στη Σαουδική Αραβία, συμφωνία που υπέγραψε με τον πρώην αμυντικό της Μπαρτσελόνα, Γεράρδ Πικέ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Χθες, η ισπανική πολιτοφυλακή έκανε έρευνα στο σπίτι του Ρουμπιάλες, στη Γρανάδα.

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button