ΕνημέρωσηΠολιτική

Η Χαμάς δεν έχει κάνει απτή πρόταση για την απελευθέρωση ομήρων – Galaksias Portal News

Ο πρωθυπουργός Μπενιαμίν Νετανιάχου αντέκρουσε σήμερα υποθέσεις ότι προετοιμάζεται νέα συμφωνία για απελευθέρωση ομήρων που κρατούνται στη Λωρίδα της Γάζας, λέγοντας ότι το Ισραήλ έχει αναλάβει μια πρωτοβουλία, καθώς δεν υπάρχει καμία πρόταση από την πλευρά της Χαμάς.

«Δεν υπάρχει καμία πραγματική πρόταση από τη Χαμάς. Αυτό δεν είναι αλήθεια», ανέφερε ο Νετανιάχου σε εκπροσώπους οικογενειών ομήρων, σύμφωνα με το πρωθυπουργικό γραφείο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Λίγο νωρίτερα σήμερα μια ομάδα συγγενών Ισραηλινών ομήρων στη Γάζα εισέβαλε στην Κνεσέτ, την ώρα που συνεδρίαζε κοινοβουλευτική επιτροπή, ζητώντας από τους βουλευτές να κάνουν περισσότερα για να απελευθερωθούν οι συγγενείς τους.

«Το λέω όσο πιο ξεκάθαρα μπορώ γιατί υπάρχουν τόσες πολλές λανθασμένες δηλώσεις που σίγουρα είναι οδυνηρές για εσάς», πρόσθεσε ο Ισραηλινός πρωθυπουργός. «Αντίθετα, υπάρχει μια πρωτοβουλία από την πλευρά μας, για την οποία δεν θα επεκταθώ».

Η κυβέρνηση Νετανιάχου υποστηρίζει ότι η ισραηλινή στρατιωτική επίθεση, που ξεκίνησε ως αντίποινα για τις επιθέσεις της Χαμάς στις 7 Οκτωβρίου, είναι αναγκαία για να πιέσει τους Παλαιστίνιους απαγωγείς να απελευθερώσουν ομήρους με αποδεκτούς για το Ισραήλ όρους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αλλά πολλοί από τους συγγενείς ανησυχούν ότι οι όμηροι μπορεί να σκοτωθούν.

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button