ΑθλητικάΕνημέρωση

Νίκη για την Μακάμπι Τελ Αβίβ επί της Χάποελ Μπερ Σεβά – Galaksias Portal News

Σημαντική νίκη πήρε η αντίπαλο του Ολυμπιακού στο Conference League, Μακάμπι Τελ Αβίβ κόντρα στην Χάποελ Μπερ Σεβά (1-0) στο πρωτάθλημα του Ισραήλ.

Μόνη πρώτη παραμένει η Μακάμπι Τελ Αβίβ (αντίπαλος του Ολυμπιακού στη φάση των «16» του Conference League) στον βαθμολογικό πίνακα του πρωταθλήματος Ισραήλ.

Οι παίκτες του Ρόμπι Κιν επικράτησαν με 1-0 της Χάποελ Μπερ Σεβά, με γκολ του Φελίσιο Μίλσον στο 41′, στο πλαίσιο της 23ης αγωνιστικής. Η Μακάμπι Τελ Αβίβ μετρά πλέον 52 βαθμούς σε 23 ματς, την ώρα που η δεύτερη Μακάμπι Χάιφα βρίσκεται στο -3 (49β.) με αγώνα λιγότερο. Τρίτη στη βαθμολογία είναι η Χάποελ Μπερ Σεβά, με 43 βαθμούς σε 23 αναμετρήσεις.

O Ολυμπιακός θα υποδεχτεί τους Ισραηλινούς στο “Γ. Καραϊσκάκης”, την Πέμπτη 7 Μαρτίου, στις 19:45 για τον πρώτο αγώνα, ενώ η ρεβάνς θα πραγματοποιηθεί στη Σερβία, στην έδρα της Μπάτσκα Τόπολα στις 14 Μαρτίου (22:00).

Η σύνθεση της Μακάμπι Τελ Αβίβ: Μισπάτι, Σαμπορίτ, Μπάλταξα, Ναχμίας, Ρεβίβο, Μίλσον (82′ Κοέν), Κανισόφσκι, Φαν Όβερεμ (67΄ Πέρετς), Σαχάρ (82΄ Κάρτσεφ), Μαλέντε (82΄ Νταβίντα), Ζάχαβι (67΄ Τούργκεμαν).

To άρθρο Ολυμπιακός: Νίκη για την Μακάμπι Τελ Αβίβ επί της Χάποελ Μπερ Σεβά δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button