Τρόπος Ζωής

Τα πρώτα πλάνα από την ταινία «A Complete Unknown» – Galaksias Portal News

Σε Μπομπ Ντίλαν μεταμορφώθηκε για την νέα ταινία του ο ηθοποιός Τιμοτέ Σαλαμέ και ήδη τα πρώτα πλάνα με τον ίδιο κάνουν τον γύρο του διαδικτύου.

Η παραγωγή της νέας ταινίας «A Complete Unknown», με τον βραβευμένο πρωταγωνιστή Τιμοτέ Σαλαμέ στον ρόλο του θρυλικού μουσικού Μπομπ Ντίλαν βρίσκεται σε εξέλιξη και οι πρώτες φωτογραφίες του έκαναν την εμφάνισή τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Σύμφωνα με το People, ο σταρ εθεάθη σε γύρισμα στην Νέα Υόρκη να φοράει ένα τζιν παντελόνι, χακί τζάκετ, γάντια και ένα πλεκτό κασκόλ, ενώ στο χέρι του κρατούσε μία φθαρμένη θήκη κιθάρας και στο ώμο του είχε ένα μεγάλο κίτρινο σακίδιο.

Την σκηνοθεσία της πολυαναμενόμενης ταινίας υπογράφει ο Τζέιμς Μάνγκολντ (James Mangold) η οποία θα επικεντρωθεί στην είσοδο του Ντίλαν στη φολκ μουσική σκηνή της Νέας Υόρκης κατά τη δεκαετία του ΄60, μετά την μετακόμισή του από τη Μινεσότα.

Το καστ συμπληρώνουν μεταξύ άλλων οι Ελ Φάνινγκ (Elle Fanning), Μόνικα Μπαρμπάρο (Monica Barbaro), Έντουαρντ Νόρτον (Edward Norton), Νικ Όφερμαν (Nick Offerman) και Μπόιντ Χόλμπρουκ (Boyd Holbrook).

Προς το παρόν η Searchlight Pictures δεν έχει ορίσει ημερομηνία κυκλοφορίας για την ταινία «A Complete Unknown».

To άρθρο Ο Τιμοτέ Σαλαμέ ως Μπομπ Ντίλαν: Τα πρώτα πλάνα από την ταινία «A Complete Unknown» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button