ΕνημέρωσηΟικονομία

Η Deutsche Bank αρνείται να αποχωρήσει πλήρως από τη Ρωσία

Την απόφαση που πήρε να μην αποσυρθεί πλήρως από τη Ρωσία ανακοίνωσε η Deutsche Bank, σε αντίθεση με αμερικανικές τράπεζες που κόβουν τους δεσμούς τους με τη χώρα λόγω της εισβολής της στην Ουκρανία, προκαλώντας την οργή επενδυτών.

«Συχνά μας ρωτούν γιατί δεν αποσυρόμαστε πλήρως από τη Ρωσία. Η απάντηση είναι ότι αυτό θα ήταν ενάντια στις αξίες μας», δήλωσε ο διευθύνων σύμβουλος της μεγαλύτερης γερμανικής τράπεζας, Κρίστιαν Ζέβινγκ, σε χθεσινό ενημερωτικό σημείωμα προς το προσωπικό της τράπεζας, προσθέτοντας ότι αυτό δεν θα «ήταν το σωστό αναφορικά με τη διαχείριση των σχέσεων πελατών της και για να τους βοηθήσει να διαχειριστούν την κατάσταση».

Ο Bill Browder, ένας επενδυτής που κάνει εκστρατεία κατά της διαφθοράς, δήλωσε ότι με την παραμονή της στη Ρωσία η Deutsche Bank «είναι σε πλήρη αντίθεση με τη διεθνή επιχειρηματική κοινότητα και θα δημιουργήσει αρνητικές αντιδράσεις και ζημιά στη φήμη και τις εργασίες της στη Δύση».

πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Back to top button

Εντοπίστηκε Adblock

Φαίνεται ότι χρησιμοποιήστε πρόγραμμα ή επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων Υποστήριξε το sainis.gr Οι διαφημίσεις επιτρέπουν τη λειτουργία του sainis.gr Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblock
Advertisment ad adsense adlogger