Τρόπος Ζωής

Η μαμά μου με λέει «ξινό» – Galaksias Portal News

Θέλει να κάνει παρέα με τους γονείς του (Ντίνο Αυγουστίδη και Μαρία Τζομπανάκη), θέλει ο γιος του να ζήσει την έννοια της οικογένειας όπως κι εκείνος. Ο Ορφέας Αυγουστίδης μίλησε στο Στούντιο 4 για την πορεία του στο θέατρο και την οικογένεια.

Ο Ορφέας Αυγουστίδης τα τελευταία χρόνια πρωταγωνιστεί, μαζί με τη μητέρα του, Μαρία Τζομπανάκη, στη σειρά «Σασμός». Και δεν κρύβει πως αυτή η συνεργασία, του αρέσει.

«Το να παίζω με τη μαμά μου είναι απολαυστικό, δεν είναι πλέον αμήχανο. Φυσικά και υπάρχουν διαφωνίες και μπαίνουν όρια λόγω της κούρασης. Είναι ο ένας να σεβαστεί τον άλλον. Η μαμά μου με λέει “ξινό”. Βέβαια, είναι η μόνη που το λέει», αποκάλυψε ο γνωστός ηθοποιός.

«Όταν έφυγε στην Αμερική και μεσολάβησαν και οι καραντίνες, κάναμε να βρεθούμε έναν με ενάμιση χρόνο με τη μητέρα μου», αποκάλυψε σε άλλο σημείο ο Ορφέας Αυγουστίδης.

 

Μιλώντας για την πορεία του στο θέατρο, η οποία ξεκίνησε στα χρόνια της κρίσης, μίλησε και για τη φορά που έπαιξε για 4 θεατές.

«Όταν ξεκίνησα να παίζω στο θέατρο την εποχή της κρίσης, θυμάμαι τα εισιτήρια στα απλά 300άρια θέατρα να είναι 5-6 ευρώ επάνω από τις τιμές που είναι τώρα, 20 χρόνια μετά. Αυτές οι τιμές των εισιτηρίων δεν γύρισαν ποτέ πίσω.

Έχει τύχει να είμαι σε παραστάσεις που ήταν γεμάτες, “έσκιζαν”, είχαμε capital controls και δεν πληρωνόμασταν. Δεν είχαμε καν λεφτά να φτάσουμε στο θέατρο.

Τα έχουμε ζήσει όλα αλλά δεν είναι αυτό το ζητούμενο. Μου έχει τύχει να είμαστε 3 άτομα θίασος και να παίζουμε για 4 άτομα».

 

Όταν η συζήτηση πήγε και στα προσωπικά του, ο Ορφέας Αυγουστίδης δεν έκρυψε ότι «δεν βρίσκω νόημα στο να ακούω τα προσωπικά των άλλων, γι’ αυτό δε μιλάω και εγώ για τα δικά μου».

«Με τη σύζυγό μου επιλέξαμε το όνομα Αχιλλέας για τον μικρό επειδή μας άρεσε. Ο γιος μου έχει τα χρώματα της γυναίκας μου και του πατέρα μου.

 

Έχω μια μικρή αδελφή από την νέα οικογένεια του πατέρα μου, την Αλκυόνη. Παρόλο που η οικογένειά μου μέσα στα χρόνια έσπαγε, στην αρχή ήμασταν τρεις, μετά έγιναν δύο, ήμασταν αλλιώς. Όλα αυτά τα χρόνια όμως, έχουμε προσπαθήσει να είμαστε μαζί και να κρατάμε τον όρο οικογένεια.

 

Κάνουμε όλοι μαζί παρέα, είχα το άρωμα της οικογένειας. Τώρα έχω τη δική μου οικογένεια και θα ήθελα να περάσει και στο παιδί μου η ουσία αυτού του πράγματος», είπε για την οικογένειά του ο Ορφέας Αυγουστίδης.

To άρθρο Ορφέας Αυγουστίδης για τη Μαρία Τζομπανάκη: Η μαμά μου με λέει «ξινό» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button