ΑθλητικάΕνημέρωση

Ανεβάζει «στροφές» ο Μπράμπετς, παραμένουν εκτός οι Κουέστα και Τζούρασεκ – Galaksias Portal News

Ο Άρης θέλει να αφήσει πίσω του του την ήττα από τον Ολυμπιακό και προετοιμάζεται για τον επόμενο αγώνα με τη Νίκη Βόλου στο Κύπελλο Ελλάδας, έχοντας θετικά νέα από την πλευρά του Γιακούμπ Μπράμπετς.

Στην προπόνηση στο Δασυγένειο, ο Μπράμπετς ανέβασε “στροφές” και έβγαλε μέρος της προπόνησης, με αποτέλεσμα ο Άρης να περιμένει πια την επιστροφή του και στην αγωνιστική δράση. Αντίθετα εκτός παραμένουν οι Κουέστα και Τζούρασεκ που ακολούθησαν ξανά ατομικό πρόγραμμα.

Η ενημέρωση από την ΠΑΕ Άρης

Στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου προπονήθηκαν το απόγευμα οι ποδοσφαιριστές του ΑΡΗ.

Στο σημερινό πρόγραμμα χωρίστηκαν σε δύο γκρουπ (αποθεραπεία για το πρώτο, ενεργοποίηση, ασκήσεις συναρμογής, passing game, ασκήσεις επιθετικής τακτικής και παιχνίδι τακτικής για το δεύτερο γκρουπ).

Οι Νέβεν Τζούρασεκ και Χουλιάν Κουέστα ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα, ο Ζαν Ζουλ Εμβοντό έκανε θεραπεία και ατομικό, ενώ ο Γιακούμπ Μπράμπετς, που ανέβασε ρυθμό, συμμετείχε σε κομμάτι της προπόνησης.

Αύριο, Τρίτη, οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας θα προπονηθούν το πρωί στο «Δασυγένειο» και μετά την ολοκλήρωση της προπόνησης θα ανακοινωθεί η αποστολή του εντός αγώνα της Τετάρτης με τη Νίκη Βόλου (24/01, 18:00), στο πλαίσιο της φάσης των «8» του «Κυπέλλου Ελλάδας Βetsson» (1η Αγωνιστική) της αγωνιστικής περιόδου 2023-2024. 

To άρθρο Άρης: Ανεβάζει «στροφές» ο Μπράμπετς, παραμένουν εκτός οι Κουέστα και Τζούρασεκ δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button