ΕνημέρωσηΟικονομία

Η Kayak δηλώνει έμπρακτα την ευαισθητοποίησή της για το περιβάλλον επιλέγοντας τη Blue Marble

Η Κayak η ελληνική εταιρεία παγωτού ευαισθητοποιημένη σε θέματα που αφορούν το περιβάλλον αλλά και έχοντας ως φιλοσοφία τη δημιουργία και παραγωγή παγωτού χρησιμοποιώντας μόνο αγνά και φυσικά υλικά που προσφέρει η φύση, προχώρησε σε συνεργασία με την εταιρεία Blue Marble Disruptive Technologies.

Η συνεργασία αυτή προέκυψε στο πλαίσιο της διαρκούς αναζήτησης για την παροχή εξαιρετικών προϊόντων προκειμένου να δηλώσει έμπρακτα την ενεργή συμμετοχή και ευαισθητοποίησή της σε θέματα περιβάλλοντος.

Η πρόταση της Blue Marble για τη μείωση του ανθρακικού αποτυπώματος που προέρχεται από κινητήρες εσωτερικής καύσης, εναρμονίζεται πλήρως με τη επιθυμία της Kayak για μείωση των ρύπων. Το προϊόν ήδη τοποθετείται στις δεξαμενές καυσίμων όλων των κινητήρων εσωτερικής καύσης, δηλαδή των ιδιόκτητων φορτηγών ψυγείων που διαθέτει η εταιρεία για την ασφαλή μεταφορά των προϊόντων της.

πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Back to top button

Εντοπίστηκε Adblock

Φαίνεται ότι χρησιμοποιήστε πρόγραμμα ή επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων Υποστήριξε το sainis.gr Οι διαφημίσεις επιτρέπουν τη λειτουργία του sainis.gr Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblock
Advertisment ad adsense adlogger