ΑθλητικάΕνημέρωση

Παναθηναϊκός – Κηφισιά LIVE για την 24η αγωνιστική της Super League – Galaksias Portal News

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται την Κηφισιά για την 24η αγωνιστική της Super League. Παρακολουθήστε LIVE την αναμέτρηση από το newsit.gr.

Ο Παναθηναϊκός, μετά την πρόκριση στο Κύπελλο, καλείται να επιστρέψει στις νίκες στη Super League, υποδεχόμενος την ουραγό της βαθμολογίας, Κηφισιά, στη Λεωφόρο.

Οι πράσινοι δεν έχουν περιθώρια για άλλες βαθμολογίες απώλειες, αν θέλουν να παραμείνουν σε απόσταση βολής από την πρωτοπόρο ΑΕΚ.

Παρακολουθήστε LIVE το Παναθηναϊκός – Κηφισιά από το newsit.gr

Η προαναγγελία του Παναθηναϊκός – Κηφισιά από τη Super League

Ο Παναθηναϊκός επικράτησε στην αναμέτρηση του Α’ Γύρου της Κηφισιάς στο γήπεδο της Καισαριανής με 1-0 χάρη στο γκολ του Μαντσίνι στο 58ο λεπτό

Οι Πράσινοι, με εκείνη τη νίκη έσπασαν μια κακή παράδοση που είχαν τα τελευταία χρόνια με τις νεοφώτιστες ομάδες στα εκτός έδρας παιχνίδια τους, αφού είχαν μείνει στη λευκή ισοπαλία με το Βόλο στις 8 Δεκεμβρίου 2019. Αμέσως πριν από τον Βόλο είχε αντιμετωπίσει τη Λαμία, με την οποία έμεινε στην ισοπαλία 1-1 στη Φθιώτιδα στο πρώτο τους παιχνίδι στις 21 Οκτωβρίου 2017. Στις εντός έδρας αναμετρήσεις είχε επικρατήσει του Βόλου με 4-1 το 2019-20 και της Λαμίας με 2-0 το 2017-18.

Η τελευταία νεοφώτιστη ομάδα απέναντι στην οποία κατάφερε να κάνει δύο νίκες μέσα στη σεζόν ήταν η Καλλονή, την οποία κέρδισε με 4-0 στο ΟΑΚΑ σε ένα παιχνίδι που ήταν γηπεδούχος η ομάδα της Λέσβου στις 8 Δεκεμβρίου 2013, ενώ στο Β’ Γύρο οι Πράσινοι επικράτησαν με 3-0 σε μια αναμέτρηση που έγινε στο γήπεδο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας.

Ο Παναθηναϊκός και η Κηφισιά δεν έχουν βρεθεί στο παρελθόν ούτε για τον θεσμό του Κυπέλλου Ελλάδος και η νεοφώτιστη ομάδα θα αγωνιστεί για πρώτη φορά στην ιστορία της στο γήπεδο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας.

To άρθρο Παναθηναϊκός – Κηφισιά LIVE για την 24η αγωνιστική της Super League δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button